Napoved

Horoskop za ponedeljek, 9. aprila

W.Y.
9. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Svoboda in trdna volja vas bosta vodili v današnjem dnevu. Na delovnem mestu vas lahko na eni strani obišče vila kreativnega izražanja in na drugi priložnost skupinskega dela.

BIK - V današnjem dnevu se boste ukvarjali z drugimi. Če je neka oseba dvomila v vas, ali pa vas celo zaničevala, je sedaj pravi čas, da pokažete, kdo ste v resnici in se postavite zase.

DVOJČKA - Vse bolj prijetno se vam bo zdelo v partnerjevi družbi, kar bo očitna sprememba glede na vse, kar se je dogajalo v preteklih dneh. Končno boste tudi samski sposobni zaupati.

RAK - Lahko boste pokazali kaj zmorete in če boste, se vam vsekakor obeta velik napredek na poslovnem področju. Splača se vam torej potruditi in izkoristiti priložnost, ki je dolgo ne bo več na spregled.

LEV - Situacija, ki je nastala v partnerstvu, je delno tudi vaša krivda, zato sprejmite odgovornost in ne objokujte svojih odločitev. Bodite močni, saj boste tako sebi pokazali, česar ste sposobni.

DEVICA - Nežen in prefinjen dan je pred vami. Spremljala vas bo neka tiha sreča in paleta ugodnih možnosti. Pravzaprav ne boste imeli časa za počitek, toda urnike si priredite tako, da jih boste zmogli.

TEHTNICA - Ne bodite starokopitni, predvsem pa se slepo ne držite načel in vzorcev, ki vam le še škodujejo in vas vlečejo vstran od napredka. Življenje vam ponuja novosti, zato jih sprejmite.

ŠKORPIJON - Na ljubezenskem področju vam bo danes lepo postlano. Končno boste z partnerjem našli neko skupno debato, ki se bo odvijala skozi cel dan in oba neverjetno navduševala.

STRELEC - Nekdo si v bistvu ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da zanje sprejmete odgovornost. Zamere ste tako ali tako že povzročili, zato se boste s to osebo težko pobotali.

KOZOROG - Povečana storilnost in odgovornost bosta danes v ospredju. Po drugi strani se boste morali bolj sprostiti in si zaupati. Na službene obveznosti bo potrebno pogledati kot izziv.

VODNAR - Največji izziv bo nek projekt, ki vam bo sprva neznanka. Tekom dne boste dobili dovolj informacij, da se odločite ali zadeve sprejeti in izpeljati ali pustiti vse tako kot je.

RIBI - Na področju čustev boste danes malce zadržani. Več sreče boste imeli na področju financ in službe, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela.