Napoved

Horoskop za petek, 6. aprila

W.Y.
6. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - S partnerjem danes ne bosta ravno povezana in kompatibilna. Na poslovnem področju pa vam bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo zavidal.

BIK - Čeprav boste zjutraj kipeli od energije in boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih težav, bo situacija v drugi polovici dneva na žalost popolnoma drugačna.

DVOJČKA - V današnjem dnevu boste zelo uspešni. Pazite le, da se ne prevzamete, saj bi se v tem primeru utegnili zelo hitro soočiti s trdim padcem na tla, ki vas lahko prizadene.

RAK - Naklonjena vam bo simpatična oseba nasprotnega spola. Na delovnem mestu boste morali biti bolj odzivni in ne pozabite prisluhniti intuiciji, ki vas bo danes usmerjala na pravo pot.

LEV - Lotil se vas bo neke vrste strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti in to vas bo spravljalo v slabo voljo. Na koncu se boste zamislili in kljub temu, da določeno stvar obvladate, odnehali.

DEVICA - Paleta možnosti vam bo podarila upanje in pokazala pravo pot do napredka. Vaš partner vam bo kot svetloba, ki vodi iz teme. V primeru, da ste še samski se lahko celo zaljubite.

TEHTNICA - Začetek dneva bo težek, saj je mogoče, da se bodo vaši plani spreminjali tik pred zdajci, kar vas lahko vznemiri. Najmočnejši vpliv nekoga drugega vas bo obremenil, vendar le do večera.

ŠKORPIJON - Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. Sicer pa boste v odnosih pokazali ogromno potrpljenja. Imeli boste občutek, da ste se znašli na preizkušnji.

STRELEC - Odločili se boste in stopili v ospredje in to bo za vas velik korak. Premiki in pozitivne spremembe bodo na delovnem mestu povzročili boljše energije in s tem smeh na vaših ustnicah.

KOZOROG - V medsebojnih odnosih bo vladala odločnost in tudi previdnost ne bo odveč. Izrazili se boste lahko skozi umetnost in naredili tako korak naprej. Pesto in intenzivno bo tudi v ljubezni.

VODNAR - Odločili se boste in raziskali nekaj, kar je vezano na vašo preteklost in nerešene zadeve. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vas bodo na nek način opogumili in presenetili.

RIBI - Ne zganjajte nemira zaradi ovir, na katere boste naleteli v popoldanskih urah. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z njimi.