Napoved

Horoskop za četrtek, 5. aprila

W.Y.
5. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na nekoga boste kazali s prstom, zraven pa se ne boste zavedali, da pravzaprav kažete nase. Vaše obnašanje se počasi premika v boljšo obliko, kar bo opazila tudi okolica.

BIK - Zelo veseli boste, ko bo pomemben pogovor končno za vami. Znašli ste se v zoprni neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar imate možnosti, da se rešite iz nje.

DVOJČKA - Na delovnem mestu se ne upirajte in ne govorite zadev, v katere niste prepričani, kajti danes boste nagnjeni k temu, da boste zelo napeti in boste hitro povedali kakšno besedo preveč.

RAK - Danes boste močno pod vplivom svojih misli in podzavesti. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na dogodke. Popoldne boste razmišljali negativno in večkrat vas bo zaneslo na finančno področje.

LEV - Klepet s prijateljem bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da boste svetovali kot je v vaši moči, ter kljub temu ohranili dovolj energije.

DEVICA - Če želite ohraniti svojo samozavest, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. Samskim se bo pokazala možnost nove simpatije, vendar bo potrebno najprej črtati stare zamere.

TEHTNICA - Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo najbolj prav prišlo na področju dela in financ. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko doživite pozitiven odziv.

ŠKORPIJON - Končno boste uredili svoje doslej zmedene občutke. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.

STRELEC - Na kariernem področju se bodo končno začeli kazati sledovi vašega dela in le ti bodo postopoma vedno očitnejši. V popoldanskih urah boste zadovoljni in razigrani.

KOZOROG - Pričakujete lahko podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo celotno zgodbo le še olajšalo. V zasebnosti se izognite prepiru, ki se vam obeta v večernih urah.

VODNAR - Sposobni ste se odrezati veliko bolje, kot nekdo, ki vas nadzira pričakuje od vas. Če boste tiho, boste izpustili še eno priložnost, da stopite iz povprečja in povečate svoj ugled.

RIBI - Delo in delovne obveznosti vam bodo šle v današnjem dnevu zelo dobro od rok. V čustvenih odnosih bo na vidiku nekaj manjših nejasnosti, ki jih lahko premostite z odprto komunikacijo.