Napoved

Horoskop za nedeljo, 1. aprila

W.Y.
1. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste, kljub temu da je nedelja, sprejemali pomembne odločitve, ki utegnejo močno spremeniti nadaljnji potek dogodkov. Ne ustavljajte se pri nepomembnih zadevah.

BIK - Danes boste imeli nadvse veliko volje za hišna opravila, zato vse skupaj izkoristite v svoj prid. Zaradi dobrih intelektualnih sposobnosti boste ves čas razmišljali o spremembah.

DVOJČKA - Zakaj bi se smilili sami sebi, če pa lahko dvignete glavo in se usmerite k sreči, ki vas čaka za vogalom. V popoldanskih urah se vam nakazujejo družinski obiski.

RAK - Sredi dneva boste iz ure v uro spreminjali razpoloženje, saj vas bo motila prisotnost osebe, ki je popolnoma drugačna od vas. Morda se lahko iz vsega skupaj kaj naučite.

LEV - Danes na velikonočno nedeljo, se vam obeta veliko sreče in miru predvsem na osebnem področju. Morda boste sklenili dogovor, ki vam bo v prihodnje prinesel mnogo manjših koristi.

DEVICA - Danes boste polni energije in sproščeni, skrbelo vas bo le dogajanje na čustvenem področju, ki se je v zadnjem času zavrtelo v popolnoma drugačno smer od predvidevane.

TEHTNICA - Brez razloga se vznemirjate in čakate, da bo nekdo naredil prvi korak. Raje se soočite in pogovorite, saj vas bo to občutno razbremenilo, ter vam dalo drugačno sliko.

ŠKORPIJON - Bolj ko si boste miru želeli, bolj se vam bo vse skupaj kompliciralo. Sprijaznite se s trenutno situacijo in poskusite v življenje vnesti čim več pozitivnega razmišljanja.

STRELEC - Z veseljem se boste danes usmerili v nekaj, kar vam hodi po mislih že nekaj časa. Bolj pozorni boste tudi na odnos s partnerjem, ki v zadnjem času ni več to, kar si vi želite.

KOZOROG - Dobro veste, kaj morate spremeniti. Priznajte si določene zadeve, saj res nima več smisla, da bi vse skupaj še naprej zanikali. Čim prej se soočite sami s sabo.

VODNAR - Želje, o katerih razmišljate že nekaj časa vas lahko v popeljejo v intenzivno razmišljanje in sestavljanje načrtov. Velikonočni zajtrk bo poln smeha.

RIBI - Danes vas bodo pretresla določena dejstva, ki jih boste izvedeli, vendar boste s pravim pristopom našli pot do ravnovesja. Nikar ne vztrajajte, če niste popolnoma prepričani vase.