Napoved

Horoskop za sredo, 28. marca

W.Y.
28. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes se vam lahko nakopičijo napetosti na čustvenem področju. V najslabšem primeru boste popolnoma hladni, zaradi česar bo najbolj trpel vaš partner.

BIK - Niste najbolj navdušeni nad tem, da nečesa nikakor ne morete pripeljati do konca. Določenim zadevam pripisujete prevelik pomen in tako sami sebe spravljate v slabo voljo.

DVOJČKA - Privoščite si več športa, poskusite se nekako spraviti v pogon. Lahko ste veliko bolj sproščeni in povsem brez strahu, saj vas bodo ves čas spremljali in spodbujali dobri prijatelji.

RAK - Nekdo vam ne bo preveč simpatičen in izkazalo se bo, da je bil prvi občutek pravilen. Bodite raje nekoliko zadržani, saj si boste s tem prihranili nekaj slabe volje in napetosti.

LEV - Določenih ljudi ne morete razumeti, še manj pa situacij, ki so nemogoče. V domačem okolju bo še nekaj trenj, morda zato, ker ste trenutno nedovzetni za tuja mnenja.

DEVICA - Danes boste psihično in fizično zelo močni, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju in delovnih nalogah. Z zaslužkom in finančnimi zadevami na splošno ne boste zadovoljni.

TEHTNICA - Še vedno razmišljate o osebi, ki ste jo srečali pred kratkim. Za soočenje imate odlične možnosti, le izkoristiti jih bo potrebno čim prej, da vas slučajno nekdo ne prehiti.

ŠKORPIJON - Težave ki se vam odvijajo, so le začasne, ne ustrašite se jih. Poskusite se vživeti v situacije, razširiti obzorja in skrbno poiskati najboljšo možno rešitev zase.

STRELEC - Nekaj vas muči, ker se niste pravilno odločili. Niste preveč pripravljeni na nove korake, zato se ustavljate v preteklosti, kar pa vam seveda ne prinaša ničesar dobrega.

KOZOROG - Danes boste ustrežljivi in prijazni, kar lahko nekdo zelo spretno izkoristiti. Ne dovolite, da vas imajo za samoumevne, saj si s tem samo slabšate svoj ugled.

VODNAR - Pred vami so poslovne in finančne novosti. Prišli boste do spoznanja, da si uspeh zaslužite, oziroma da vam pripada. Nekdo pa tega seveda ne bo razumel na pravi način.

RIBI - Danes boste imeli občutek, da ste se znašli v prednosti, vendar boste hitro ugotovili, da je morda samo namišljena. Poskušajte ostati na realnih tleh, le tako boste zadovoljni s sabo.