Napoved

Horoskop za soboto, 24. marca

W.Y.
24. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Imeli boste neustavljivo željo po nakupovanju, česar skorajda niste vajeni. Pomislite na negativne posledice, ki se utegnejo pokazati na vašem bančnem računu.

BIK - Poskusite se čim prej osredotočiti na najpomembnejše. Tako se boste popoldne končno odpočili, brez tiste kepe v grlu, povzročene z občutkom slabe vesti.

DVOJČKA - Vaše misli bodo danes delovale s svetlobno hitrostjo, zato obstaja verjetnost da boste do neke osebe, ki vam sicer veliko pomeni pretirano direktni.

RAK - Od ljudi ne smete pričakovati, da bodo kar vedeli, kaj se vam plete po glavi. Niti tisti, ki so vam blizu, ne vedo točno, kaj si želite in čemu ste naklonjeni, zato se potrudite in svoje misli izražajte bolj jasno.

LEV - Ne morete se zbrati, misli vam nenehno uhajajo v preteklost, tudi k osebi, s katero imata še nekaj nepojasnjenega. Počakajte na ugodnejše okoliščine nekje proti večeru.

DEVICA - Zakaj ne bi danes dneva preživeli nekoliko drugače. Razmislite, kaj vas najbolj veseli in se usmerite se v tisto, kar vas sprošča in razveseljuje.

TEHTNICA - Napetosti se še ne morete otresti, čeprav si tako ne pomagate, prav nasprotno. Ena napaka ne pomeni, da bi si morali takoj poiskati nekaj novega. Resnica je nekje vmes.

ŠKORPIJON - Prekinili boste neko sodelovanje, kar bo za vse vpletene veliko presenečenje. Marsikdo vas bo obtoževal za škodo, ki bo nastala. Naj to v vas ne vzbudi slabe vesti.

STRELEC - Po napornih pogajanjih se boste spet znašli na začetku, brez volje, da bi šli še enkrat skozi vse to. Morda se vam bo nasmehnila sreča in boste dobili pomoč.

KOZOROG - Če boste imeli občutek, da se nekdo norčuje iz vaših idej, se ne obremenjujte. Prej ali slej bo resnica prišla na dan in videli boste, čigava bo obveljala.

VODNAR - Nekaj vas bo navdušilo, čeprav tega ne boste pokazali. Najprej se želite prepričati, ali ste na pravi poti. Prav kmalu boste dobili neke vrste potrdilo, da ste zadeve pravzaprav že rešili.

RIBI - Danes se vam bo zdelo, da je uresničljivo vse in da ni gore, ki je ne bi mogli preplezati. Ta občutek bo nadvse pozitivno vplival na vaše počutje.