Napoved

Horoskop za četrtek, 22. marca

W.Y.
22. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Prejeli boste veliko kritik, ki vam znajo seči do srca. Skušajte ostati razumni in komentarjev ne jemljite osebno. Prisluhnite jim in razmislite, kako bi lahko svoje delo še izboljšali.

BIK - Niste preveč samozavestni, posebno v neki družbi. Želite si veliko več, posebno od tistih, ki nikakor nočejo razložiti, kaj si pravzaprav želijo. Vsaj v karieri izpolnite, kar se od vas zahteva.

DVOJČKA - Nekdo bo spet rinil z glavo skozi zid, čeprav se je že večkrat opekel. Kakorkoli ste že povezani s to osebo, najprej zaščitite lastne prioritete.

RAK - Roki vas bodo priganjali, zahteve nadrejenih pa se utegnejo še nekoliko zvišati. Kljub temu boste ohranili mirno kri in visoko storilnost, ki vam prinaša dobre rezultate.

LEV - Nekaj novosti bo glede doma. Resnično komaj čakate na pravo priložnost za spremembo navad. Popoldne bo nekaj več miru glede poslovne zadeve, ki se končno ureja.

DEVICA - Če boste sodelovali z več osebami naenkrat, pričakujte napetost v odnosih in osebne zamere. Če ste na čelu skupine, odločno povejte to kar imate v načrtu in vas moti.

TEHTNICA - Potrebujete več posluha, tudi v družini, posebno če razmišljate o večjem načrtu, ki zahteva dobro organizacijo in strinjanje vseh. Uredite finance, poskusite odpraviti nekaj morebitnih napak.

ŠKORPIJON - Pri komunikaciji je prišlo do nekaj napak, zato ste morda prišli do napačnih sklepov. Če se vam stvari zdijo pretirano enostavne, ste se verjetno nekje zmotili.

STRELEC - Vse se lahko reši, toda vsekakor brez prevelikih pritiskov, ob pogovoru v pravem času. Tako delate najbolje in se tudi počutite na višku. V ljubezni bo prav tako nekoliko lažje, kot ste upali.

KOZOROG - Zdi se, da je nekdo preveč zaverovan vase, da bi ga zanimalo, kaj imate povedati. Zato se boste ugriznili v jezik in se raje lotili nečesa drugega.

VODNAR - Niste preveč prepričani, ali vam določen predlog sploh ustreza. Imate nekaj pomislekov, morda zato, ker se vsega skupaj niste domislili sami. Vsaj glede ljubezni ste lahko sproščeni.

RIBI - Tokrat ne boste izgubljali časa v razmišljanju. Premagali boste vse, tudi upor osebe, ki vam do zdaj morda ni preveč zaupala. Delovna naloga, ki vam je v preteklosti povzročila kar nekaj težav, bo tokrat vaš izziv.