Napoved

Horoskop za ponedeljek, 26. marca

W.Y.
26. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekdo vam bo izredno naklonjen, lahko vam celo razkrije marsikaj koristnega. V ljubezni lahko začnete znova, saj ste že utrujeni od nakopičenih situacij.

BIK - V ljubezni ste nekoliko nepotrpežljivi, nekako ne najdete pravih odgovorov. Zato si vzemite čas za vse, najprej bo na vrsti urejanje poslov ali dogovor v povezavi z projektom.

DVOJČKA - Ob sproščenem druženju boste pozabili na svoje skrbi in končno boste začeli razmišljati o prijetnih stvareh. Ugodno energijo boste lahko prenesli tudi na svoj ljubezenski odnos.

RAK - V današnjem dnevu vam lahko uspe uresničiti dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo na poslovnem področju še kako prišla prav.

LEV - Jutro vas bo usmerilo v napredek. Čeprav boste nekoliko napeti in nervozni, se boste tokrat na pravi način lotili določenih poslovnih zadev, dobro vam kaže tudi na finančnem področju.

DEVICA - Diplomacija bo tista, ki vam bo v današnjem dnevu prinesla nova spoznanja in ugodne rešitve. Skozi prizmo odnosov se boste učili in pridobivali nove izkušnje.

TEHTNICA - Imeli boste odlične stike s partnerjem ali prijateljem, ki prihaja do vas po dolgem času. Razdalja vama pomaga ob zavedanju, kako močno sta povezana. Večer bo po vašem okusu.

ŠKORPIJON - Če boste na vsak način skušali izsiliti nov začetek, se iz njega ne bo razvilo nič kaj prijetnega za vas. Ne silite z glavo skozi zid, če niste popolnoma prepričani.

STRELEC - V prijateljskem krogu bo več novosti kot v ljubezni. Prisluhnite prijatelju, ki ima prav glede zadeve, ki vam je posebno pomembna. Nazadnje se lahko dogovorita tudi glede dela.

KOZOROG - Danes vas čaka prijeten in romantičen dan. Nadvse ugodno bo za ljubezen in prijateljevanje. Pokličite prijatelje, ki jih že dolgo niste videli in se udeležite skupinskega srečanja.

VODNAR - Pazite glede stroškov, posebno če se odpravljate na pot. Vzemite si več časa za drago osebo, prizadevajte si zgladiti nekaj nesporazumov. Tokrat vam pomaga iskrenost.

RIBI - Čeprav so morda v tem trenutku kratkoročni cilji videti vabljivo, naj vas danes ne zanese. Razmere se bodo že v kratkem občutno spremenile.