Napoved

Horoskop za torek, 27. marca

W.Y.
27. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Naučili se boste prilagodljivosti in potrpežljivosti, saj boste danes v situacijah, ki ne bodo prenesle napetosti. Popoldne vas bo presenetilo z novim izzivom.

BIK - Slišali boste nekaj koristnega, kar vas bo razvedrilo. Takoj boste začeli delati načrte za prihodnost, ki lahko, če bodo skrbno začrtani tudi obrodijo nekaj odličnih sadov.

DVOJČKA - Nikakor ni potrebno, da bi preveč vztrajali pri zadevi, za katero nimate najboljšega občutka. Vse bo prišlo ob pravem času. Popoldne boste namenili finančnim zadevam.

RAK - Na čustvenem področju so mogoča zanimiva presenečenja, vendar tokrat ne v situaciji, o kateri ste v zadnjem času ogromno razmišljali. Zahtevali boste, da vas bolj spoštujejo.

LEV - Potrebujete več sprostitve, saj vam stvari, ki se ponavljajo, nikakor ne ustrezajo več, naveličali ste se določenih vzorcev. Tudi v zasebnih odnosih ni razlogov za predolgo tehtanje.

DEVICA - Vračata se vam optimizem in pozitiven pogled na svet. Vsekakor boste lahko zadovoljni, če se boste na pravi način odzvali. Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne.

TEHTNICA - Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da niste na pravi poti, ter da z določenimi odločitvami zamujate, vam dan prinaša zaključke, ki bodo pozitivno vplivali na vaše odločitve.

ŠKORPIJON - Nikar se ne ustrašite sprememb, ki prihajajo v današnjem dnevu, ampak jih raje sprejmite z navdušenjem. Iz njih se lahko veliko naučite, zato nikar ne obupajte.

STRELEC - Zopet ponavljate napake in potem iščete rešitve, da priplezate iz nastalih situacij. Tokrat je najbolje, da se odločite, ko boste popolnoma prepričani, da delate prav.

KOZOROG - Dogaja se vam veliko stvari, ki jih niste predvidevali. Pod pritiskom vam zbranost lahko upade, zato se čim prej umirite. Nikar ne tekmujte z nekom, ki je popolnoma drugačen od vas.

VODNAR - Današnji dan bo minil zelo hitro. Imeli boste ogromno dela in zadolžitev na vseh področjih, kar vas bo razvedrilo. Pazite le, da ne boste pretiravali s fizičnim delom.

RIBI - Ni potrebno, da se vnaprej pripravljate na določen pogovor, ki vas obremenjuje s svojo težino, bodite čim bolj spontani. Le tako boste vse skupaj odlično izpeljali.