Burak Ozcivit

Zvezdnik priljubljene turške serije o širjenju nezaslišanih govoric

B.P. / Novice Svet24
27. 3. 2018, 06.50
Deli članek:

Zvezdnik priljubljene turške serije Moja boš se je znašel v neprijetni situaciji, saj so ga obtožili nezvestobe in celo, da je tik pred ločitvijo. Zdaj pa se je oglasil Burak sam!

Pop TV
Turškemu zvezdniku je očitno prekipelo, zato se je odločil, da zlobne govorice o ločitvu dokončno utiša.

 Vse se je začelo, ko je prišlo na dan, da bo Burak snemal oglas z romunsko pevko Inno, ki se že uči turško, da bi lahko z Burakom posnela tudi reklamno pesem, zaradi česar sta se zbližala.

Potem ko je prišlo na dan, da priljubljeni turški zvezdnik snema reklamo z romunsko lepotico Inno, je završalo v medijih. Ker sta se v zadnjem času zbližala, se na veliko govori o ljubosumju Burakove lepe žene Fahriye, ki naj bi bila po poročanju turških medijev zelo posesivna do postavnega moža, ki lomi srca oboževalk po vsem svetu. V turških medijih namreč precej glasno šušljajo, da naj bi bil njegov zakon v krizi, zaradi ženine ljubosumnosti pa naj bi bil slavni parček celo tik pred ločitvijo. 

Osebno utišal govorice

Da bi Burak in Fahriye prekinila nadaljevanje neprijetnih govoric, je najslavnejši turški par stopil pred novinarje in povedal, kaj si misli o odmevni novici, da se razhajata. »Tudi naju je to presenetilo. Dolgo naju niste videli, pa se zato toliko govori. Ljudje brez osnove širijo takšne govorice,« sta komentirala zakonca, ki naj bi pričakovala prvega otroka. Je tudi to zgolj govorica ali je lepa Fahriye resnično v veselem pričakovanju? »Ne, nič se ne dogaja v zvezi s tem. Ko pa bo prišlo do tega, vas bova seveda obvestila,« je v izjavi pojasnila Burakova soproga in dolgoletna spremljevalka.

Instagram
Burak in Fahriye sta srečna še naprej, ne pričakujeta pa še naraščaja, kot se je ugibalo.