Polfinale

Filip in Blaž sta zdaj osvojila tudi Belgijo

B.P. / Novice Svet24
26. 3. 2018, 17.30
Deli članek:

Priljubljena slovenska akrobata, ki sta že večkrat navduševala v tujini, sta pred dnevi presenetila, ko sta sporočila, da sta se uvrstila v polfinale šova Belgija ima talent.

Tomaž Kos
fb acrobatics

Slovenska akrobata, ki sta nastopila že po vsem svetu, sta priznala tudi svojo veliko željo, in sicer, da bi nastopila na podelitvi oskarjev. Nikoli ne reci nikoli! 

Filip Kržišnik in Blaž Slanič sta bila več kot navdušena in zadovoljna, ko sta izvedela, da sta s svojo vratolomno točko prepričala belgijsko zvezdniško žirijo šova talentov.

Akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, bruhalca ognja, kaskaderja in še bi lahko naštevali, ko opisujemo dva vrhunska slovenska akrobata Filipa in Blaža, ki sta širšo Slovenijo nase opozorila v finalu šova Slovenija ima talent. A ker njune vragolije ne poznajo meja, sta svojo srečo preizkusila tudi v šovu talentov Hrvaške, Nemčije, Španije in zdaj tudi Belgije. In prav z zadnjim nastopom sta zvezdniško žirijo osupnila s svojo točko, da so jima vsi skupaj dejali »da«, nabito polna dvorana pa jima je namenila stoječe ovacije. 

Aprila držimo pesti

Filip in Blaž sta se tako uvrstila v polfinale šova Belgija ima talent, ki bo na sporedu aprila, nam pa sta zaupala le eno podrobnost. »Vse je še skrivnost, bo treba gledati in držati pesti. Lahko pa poveva, da je najina polfinalna točka tako dobra, da padeš dol,« sta povedala simpatična akrobata, ki pilita še zadnje podrobnosti svojega velikega nastopa v Belgiji.

arhiv
fb acrobatics belgija