Astro

Tedenski horoskop: nevihte, ljubosumje in povečana strast

W.Y.
1. 4. 2018, 16.11
Posodobljeno: 1. 4. 2018, 16.13
Deli članek:

Sonce v znamenju ovna bo v tednu pred vami na vrhuncu svoje moči in le tako boste pripravljeni na najbolj nemogoče korake ter na avanture, ki bodo dvigovale vaš ego in počutje popeljale na nivo zadovoljstva.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Venera v znamenju bika bo stabilizirala vaše misli in vas popeljala k resnim odločitvam in grajenju temeljev za prihodnost. Mars v kozorogu bo na področju dela in denarja doprinesel k večji vztrajnosti, tudi natančnost bo tista, ki vas bo reševala v kočljivih situacijah. Zdravstvene tegobe se bodo zmanjšale, začutili pa boste željo po večji skrbi za svoje telo. Proti koncu tedna prinaša neugodna konjunkcija med luno in Plutonom manjše nevihte, ljubosumje, povečano strast ter na ljubezenskem področju boj za prevlado. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete biki, tehtnice in strelci, nekaj zapletov pa se bo pojavilo ovnom, dvojčkom in škorpijonom.

OVEN

V prvih dneh tedna boste z luno v škorpijonu nemirni. Glede marsičesa boste nestrpni in nimate dlake na jeziku. Vsak začetek je težak, vendar vam lahko uspe, a ne vse naenkrat. Korake delajte počasi. Zopet vam nagaja ljubosumje. Očitno se je bilo nemogoče izogniti takemu razpletu, ki vam vseeno ogreva srce in pospešuje utrip. Previdno, če to osebo srečujete tudi v poslovnem krogu.

BIK

Želja se vam bo izpolnila, tokrat ne le po naključju. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za romantiko in globoke pogovore. Tudi konec tedna, ko bo luna v kozorogu ni razlogov za skrbi, posebno ko vam bodo razlagali nekaj, kar ni neposredno povezano z vami. Odločite se za aktivnosti, ki vas ne bodo preveč izčrpale, posebno v povezavi s športom.

DVOJČKA

Ne govorite o stvareh, ki jih ne poznate, samo zato, da bi ugodili drugim. Želite se pogovoriti tudi o novih ljubezenskih načrtih. Spremlja vas neodločnost, kar je le znak, da bi morali počakati. Prijetno vam bo v drugi polovici tedna, predvsem zato, ker boste izredno pozitivno naravnani. Tudi bolj zaupljivi, celo do ljudi, ki se v preteklosti niso ravno izkazali z iskrenostjo.

RAK

Izredno hitri in uspešni boste, posebno pri dopisovanju in poizvedovanju glede službe. Ljubezen je prav tako zelo blizu, le prepustiti se ji morate, še zlati zato, ker ljubite presenečenja. Pri marsičem vas spremljajo srečne okoliščine in lahko se zanesete na šesti čut. Do vas bodo konec tedna prišli z zanimivim predlogom, vsekakor premislite o vseh razlogih za in proti.

LEV

Premišljujete in nenehno govorite le o nečem, kar je del vaših ambicioznih načrtov. Draga oseba in sorodniki pa pogrešajo več razumevanja. Pokažite, da jih niste pozabili. Partnerju ne boste znali povedati, kaj hočete, vendar bo kljub vsemu uganil, katere želje so vam pomembne. Hvaležni mu boste za razumevanje. Ne bo vas namreč silil, da jih izrazite na glas.

DEVICA

Veliko se boste v prvih dneh tedna, ko bo luna v škorpijonu družili, dajali boste nasvete in poskušali pomagati predvsem pri stvareh, ki so vam poznane in lastnih izkušenj. S tem boste tudi sami prišli do mnogih spoznanj. Pokažite, da ste lahko tudi diplomat. Posebno v ljubezni bodite pripravljeni popuščati. Vzeli si boste več časa za neko druženje ali šport in ne bo vam žal.

TEHTNICA

Nekoliko manj tekmovalni boste kot sicer. V ljubezni se ne morete odločiti, a nikar ne hitite. Vaši delovni interesi bodo sredi tedna razdeljeni na več področij, a to bo zahtevalo veliko zbranost, ki je morda nimate. Pred vami so večje, pomembne novosti, ki lahko celo spremenijo tempo vašega življenja in vas razveselijo. Zabavali se boste s polno paro.

ŠKORPIJON

Postajate precej ostri, nočete dovoliti, da bi z vami ravnali nespoštljivo. Previdno v sredini tedna z nadrejenimi. V ljubezni se sicer preveč igrate, a tokrat boste ne glede na vse tudi kaj dobili. Nad vašim ravnanjem bo nekdo zelo presenečen in lahko se znajdete v besednem dvoboju z osebo nasprotnega spola, ki vam je poleg vsega celo všeč.

STRELEC

Kritično obdobje je končno za vami. Za izboljšanje odnosa je bilo potrebno samo več razumevanja in odkrit pogovor. Zaupajte partnerju, ker vas ima zelo rad. Pozorno opazujte, tako se boste najlažje odločili glede dejavnosti, ki jo še vedno ne poznate najbolje. Pri učenju bodite konec tedna natančnejši, saj boste le tako prišli do dobrih rezultatov.

KOZOROG 

Poskrbite za svoje zdravje in boljše počutje. Nabrali si boste nekaj nove in pozitivne energije. Želite si več pozornosti in tudi dobili jo boste, saj boste končno odkrito izrazili svoja čustva. S partnerjem proti koncu tedna sklenita kompromis. Poslovno so pred vami novi izzivi. Doživeli boste presenečenje, o katerem niste razmišljali niti v sanjah.

VODNAR

Zanimiv in dinamičen teden je pred vami. Vaš odziv bo spontan. Življenje vas prepričuje, da so presenečenja še vedno mogoča. Stvari se prej ali slej postavijo na svoje. Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni.

RIBI

Vaša želja po svežem začetku kakršnekoli romantične in čustvene zveze bo v tem tednu zelo velika. Vaša telesna energija, volja in pogum se bodo okrepili. Telefonski klic vam bo konec tedna v veliki meri spremenil položaj, zato boste zelo zadovoljni in se optimistično lotili naloge, ki vam lahko z nekaj truda v prihodnosti prinese uspeh.