Napoved

Horoskop za torek, 3.aprila

W.Y.
3. 4. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN- Dobili boste dobro idejo in danes boste točno vedeli kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na pripombe. Vseeno pa pazite, da ne boste šli preko meja.

BIK- Na delovnem mestu boste prav uživali pri projektu in prijetnem sodelovanju, ki se vam obeta v današnjem dnevu in je plod vaše pridnosti. Tudi partnerski odnos bo dobil novo podobo.

DVOJČKA- Če se boste odločali med dvema osebama, najverjetneje nobena od njiju ni primerna za vas. Morda potrebujete spremembo, nekoga, ki ga še ne poznate in vas že nekaj časa opazuje.

RAK- Vaše misli bodo zbrane, vendar malce nihajoče. Naredili si boste lestvico prioritetnih dejanj in se poglobili v svet številnih zanimivosti, kar bo močno okrepilo vašo samozavest.

LEV-Vse, kar lahko storite, da izboljšate določen odnos je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo popoldne povzročala komunikacija.

DEVICA-Nasveti, ki jih boste delili bodo danes zelo modri. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte pogumno naprej po svoji dobro začrtani poti. Zanimivo pa je, da boste ves dan hrepeneli po nekom.

TEHTNICA- Dan, ki je pred vami, bo zaznamovan z manjšimi spori in predvsem zoprnimi dvomi. Vse to pa lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje morda celo obžalovali.

ŠKORPIJON-Naredili boste analizo in prišli do zaključka, da ste na dobri poti. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo tako delo, kot delovne obveznosti, ki bodo trkale na vrata.

STRELEC-Če se boste potrudili in naredili tisto, kar vam bodo naročili, boste za to na koncu bogato nagrajeni. Torej splača se vam, kajti vaš načrt je točno takšen kot mora biti.

KOZOROG- Če boste preveč nesramni, lahko partnerja močno prizadenete. Bodite bolj nežni tako v besedah, kot dejanjih, saj boste le tako lahko zgradili odnos, ki bo temeljil na iskrenosti.

VODNAR-Občutno se boste trudili, da bi ujeli nekaj umirjenosti, vendar vas ta trenutek še ne bo kmalu doletel. Enostavno še ni pravi čas za to, da bi se zadeve zgodile spontano, kot si želite.

RIBI- Pripravite se na razigrano dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju. Na trenutke bo vse skupaj tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj je pomembno in kaj ne.