Napoved

Horoskop za ponedeljek, 2. aprila

W.Y.
2. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zapomnite si, da ni pomemben samo cilj, ampak tudi pot do njega, ki vas lahko ogromno nauči. Pridobili boste veliko pomembnega. Zato kar pogumno stopajte naprej.

BIK - Razmišljate o zadevi, ki je v vas pustila večji pečat in se vam zdi trenutno neizvedljiva. Na osebnem področju bo veliko novosti, kar bo vsaj na začetku velik zalogaj.

DVOJČKA - V dopoldanskih urah boste prestrašeni, saj se vam bo zdelo, da se vse odvija preveč intenzivno. Nič posebnega vas ne bo doletelo, le pustite času čas in se sprostite.

RAK - Sprostili se boste, ko boste prejeli povabilo. Druženje vas bo prerodilo in vam podarilo nov zagon. Tudi glede izobraževanja in finančnih zadev ste lahko zadovoljni.

LEV - Danes boste izredno dejavni, posebno ob spopadanju z novimi osebnimi izzivi, ki vas bodo sprostili. Odločili se boste za korak na čustvenem področju, ki vas pelje v bolj stabilno počutje.

DEVICA - Na poslovnem področju se boste kljub prostemu dnevu znašli v veliki prednosti. Uspelo vam bo splezati čez ovire, kar vam bo odprlo nova vrata. Morda boste spremenili tudi pogled na zasebne zadeve.

TEHTNICA - Nekoliko zamišljeni ste in vse se vam zdi čisto drugače, kot je v resnici. Tokrat ne boste ostali praznih rok, ne glede na oklevanje nekoga, ki je zaslužen za določene naloge.

ŠKORPIJON - Izredno občutljivi boste danes, saj niste popolnoma prepričani v svoje odločitve. Tudi v ljubezni se boste pripravljeni tudi skregati, da dosežete svoje.

STRELEC - Ne obremenjujte se preveč, če še vedno čakate na pomemben odgovor. Prav kmalu se vam bo vse skupaj začelo urejati v pravi smeri. Varčujte z energijo, zvečer jo boste potrebovali.

KOZOROG - Danes boste več pozornosti namenjali družabnemu področju. Kljub temu, da se vam bo na trenutke zazdelo, da bi bilo najlažje odnehati, tega ne naredite.

VODNAR - Postajate vedno bolj nepotrpežljivi. To sicer ni v vaši navadi, vendar slutite, da so v zraku spremembe. Namenite dan sebi in svojim bližnjim, ki vas bodo razumeli.

RIBI - Pred vami so danes pestre urice, ki bodo omogočale mirne dogovore. Brez težav se boste sporazumevali tako v družbi kot doma. Poleg tega pa bo v ozračju še razigranost.