Napoved

Horoskop za sredo, 4. aprila

W.Y.
4. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Čez dan boste imeli goro opravkov in obveznosti. Če ne prej, vsaj proti večeru umirite vaše misli in si vzemite več časa zase ter za bližnje. Ljubezenske težave se bodo rešile same.

BIK - Svoje mnenje boste povedali jasno in impulzivno. Večji poudarek boste morali nameniti notranji analizi in postati bolj samozavestni. V komunikaciji boste doživeli napredek.

DVOJČKA - Po majhnih korakih pridobivate boljšo energijo in se odločate za pomembne spremembe. Finančno se tokrat ne boste smeli pritoževati, saj vam bo naklonjena sreča.

RAK - V dopoldanskih urah boste spoznali, da morate nekaj spremeniti. Če niste zadovoljni s trenutnim dogajanjem v vašem življenju, je skrajni čas, da se usmerite na drugačno pot.

LEV - Naredite nekaj zase in se odpravite k kozmetičarki, na daljšo masažo ali v savno. Tihi večer bo primeren za branje razne literature in za dolge intenzivne pogovore z ljubljeno osebo.

DEVICA - Danes vas na žalost čaka precej smole. Ne glede na to, kako močno si boste danes želeli zmagati, vam verjetno ne bo uspelo. Čim prej se s tem sprijaznite, da se v vas ne naseli nezadovoljstvo.

TEHTNICA - Verjemite v ljubezen in sama bo prišla do vas, ne imejte občutka, da bi se morali žrtvovati zanjo. Posvetite se sami sebi in se nikar ne ukvarjajte z ljudmi, ki neprestano nekaj želijo od vas.

ŠKORPIJON - Danes v dopoldanski urah boste deležni manjših ovir na poslovnem področju. Potrudite se in naredite vsaj nujno. Možnosti so vam odprte, zato nikar ne obupajte prehitro.

STRELEC - Moč razuma in pametno sklepanje bosta danes pomembna faktorja za uspehe, ki vas čakajo, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno poženite v delo in ga opravite.

KOZOROG - Vaša nemirna narava vam ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj ugotoviti. To vas bo na čase precej obremenjevalo saj si boste naložili preveč dela, ki vam ni všeč.

VODNAR - V današnji dan boste stopili zmedeni in zaspani. Ne skrbite, ovira ste torej samo sami sebi in nikomur drugemu. V miru lahko nadaljujete in mogoče še celo kaj spremenite!

RIBI - Danes se držite svojih planov, kljub temu da boste razmišljali v smeri ležernosti in želeli prestaviti pomembne zadeve. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj je urnik dobro sestavljen.