Nebeškoskop za april

Svete živali predajajo sporočila in navodila

S.N.Č. / Novice Svet24
7. 4. 2018, 20.00
Posodobljeno: 13. 6. 2022, 12.28
Deli članek:

Pa je prišel nov mesec. Znan po svojem deževju, ki vedno nekaj izpira. Preden najavi prelepe dneve sonca, se zna mnogokrat okopati v deževnih kapljicah. Tako se narava pripravlja na nekaj ... novega.

Profimedia

In kdo je boljši zaveznik narave kot one – spoštovane, ljubeče in sočutne ... svete živali. Morda res nimajo človeških besed za izražanje, pa vendar velikokrat povedo več kot človek.

Njihova učenja so subtilna, pa tudi veličastna za tiste, ki so pripravljeni poslušati. In te svete lepotice tako rade predajajo tudi sporočila. Tokrat za vas.

Za aprilski nebeškoskop je sporočila iz kart svetih živali za vas prejel in vam jih predal jasnovidec in beli mag Nal Husić. S kartami dela s spoštovanjem in to spoštovanje zdaj predaja vam. Pa pokukajmo ...

KOZOROG

OVEN – Karta za vse rojene v znamenju kozoroga nosi pomembno sporočilo. Za uspešno delovanje aprila je za vas pomembno, da uredite odnose. Nekateri se boste v tem času soočili z razreševanjem teh in nikar ne odlašajte ali prelagajte potrebnih ureditev. Vsak težaven ali nerazrešen odnos vas upočasnjuje pri delovanju, zato je poudarek na harmoniji na vseh področjih, a vse se začne ravno v odnosih. Drugi pa vnesite več ljubečnosti in topline, da bosta zažareli v partnerstvu, v odnosih na delovnem mestu, v družini in v vašem življenju.

VODNAR

KOŠUTA – Mesec pred vami bo za vas pomemben. Karta rojene v znamenju vodnarja želi opomniti, da si postavite višje cilje. Postavite si tudi višje standarde. Do zdaj ste bili zelo pridni in delavni in dosegali ste uspehe. Zdaj pa je pomembno, da stopite stopničko višje in zase zahtevate več. Vnesite novosti v svoje življenje. Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, si dovolite biti bolj nežni do sebe in v svoj vsakdan povabite več čarobnosti. Naj vas življenje očara z vsem. 

RIBI

GOS – Rojenim v znamenju rib karta sporoča sledeče: za vas, hoteli ali ne, bo nastopil čas sprememb. In da bodo te uspešne in plodne, jih objemite. A še prej se ozrite naokoli in po tistem, kar si želite ustvariti. Bodite bolj produktivni in ustvarjajte, saj se vam bo vloženi trud odlično obrestoval. Če vam zmanjka idej ali poguma, imate ob sebi nekoga, ki vam lahko priskoči na pomoč, da bodo vaša krila dobila moč. Poletite novim uspehom naproti. Zavihajte rokave, aktivirajte znanje, začnite ustvarjati – in presenečeni boste nad dosežki.

OVEN

ZMAJ OGNJA – April bo za ovne obarvan s premagovanjem ovir. Ostale so nekatere malenkosti, ki vam ne dajo miru in vas s tem kličejo, da se spoprimete z vsako prepreko. Ko se ta pojavi, se z njo pojavi tudi strah, a ravno tu se kuje močan voditelj, ki je pripravljen vzeti življenje v svoje roke. Krepite svojo notranjo moč ter zbudite strast in voljo do vsega, kar vam pomeni v življenju. Za vas je nastopil čas, da uspešno dokončate zadane naloge; zaupajte, da ste prav vsaki kos. Zbudite strast in pogum – in zagotovo boste ponosni nase in na svoj uspeh. 

BIK

TJULENJ – Rojenim v znamenju bika karta sporoča, da se osredotočite na svoje občutke. Od začetka leta je bilo za vas področje ljubezni zelo intenzivno in nekateri ste se zatekli v osamo. A to ni potrebno. Karta vam svetuje, da se poglobite v svoje srce in poiščete občutke, ki ste jih skrili ali potlačili, ter jih povabite na plan. Vsako čustvo, ki vas je zaznamovalo, vzemite kot sporočilo in se zanj zahvalite. Odpustite drugim, a tudi nase ne pozabite. Pogum je vaša beseda meseca aprila, zaupajte notranjemu glasu, ki je vaš notranji kompas … in vedno vas bo vodil po pravih poteh. 

DVOJČKA

ČEBELA – Rojenim v znamenju dvojčkov karta sporoča, da se začnite v aprilu bolj povezovati in iskati nove priložnosti. Ob sebi imejte zveste ljudi in tiste, ki jim lahko zaupate in s katerimi delujete kot eno. Če si boste zagotovili okolje, v katerem boste pomirjeni, boste aprila zelo ustvarjalni, a pomoč v obliki znanja ponudite tudi sami. Na vas se bodo obračali in vas prosili za nasvete. Delite svoje znanje in izkušnje. V nekem trenutku se vam bo to zelo obrestovalo. Večkrat si dovolite okušati vse lepote življenja in pojdite tudi na kakšen oddih ali potovanje.

RAK

DIVJI ZAJEC – Za rake bo april mesec izpolnjevanja obljub. Vseh obljub, ki ste jih dali sebi pa tudi drugim. Če jih boste izpolnili, vas čaka novo rojstvo. To se bo kazalo najbolj v tem, da se bo vaše življenje postavilo v ravnovesje, a še pred tem bo treba narediti nekaj korakov. Morda boste morali sprejeti določene odločitve, a z njimi se bo uravnovesilo tudi vaše življenje. Lotite se vsake posebej, in ko se boste odločali, se le umirite in prisluhnite intuiciji, kaj vam svetuje, ter ji zvesto sledite. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in sebi. Čestitke za pogum. 

LEV

KROKAR – Rojenim v znamenju leva sporoča, da zaupajte vase. Morda je za vami obdobje, ki vam je jemalo pogum in voljo. A mesec april bo za vas uspešen, če se boste začeli zavedati lastne veličine in notranjih moči. Karta vam sporoča, da ste izjemo nadarjeni. V svojih globinah poiščite nove cilje in se močno osredotočite nanje. Presenečeni boste nad spoznanjem, česa vsega ste sposobni in kaj vse lahko dosežete. Nikakor ne klonite ob nevihti, saj ta mine in vas spomni, da razprite svoja krila in poletite k svojim ciljem. V tem mogočnem letu si zaupajte in se zavedajte, kako veličastni ste v resnici.

DEVICA

BIK – Karta rojenim v znamenju device sporoča, da bodite bolj »trmasti« pri doseganju zadanih ciljev. Res, da potrebujete več časa, a nikakor ne odnehajte. Spomnite se preteklosti in se vprašajte, kaj vse vas je učila. Prav vsaka izkušnja, skozi katero ste šli, vas danes opominja, da ste zelo pogumni, in čas je, da prebudite svojo notranjo moč. To najdete v svojem srcu, kjer se skrivajo vse stvari, po katerih hrepenite. Uspeh si zagotovite z vztrajnim delom in trudom in nič naj vas ne ustavi. Zavejte se, kako pogumni in sposobni ste, in to uporabite za produktivno ustvarjanje. Nagrade pridejo ob pravem času. 

TEHTNICA

LISICA – Rojeni v znamenju tehtnice ste poklicani, da se začnete bolj izražati. Večina vas je skrita v ozadju, kjer opazujete, kako reka življenja teče mimo vas. Zavejte se svojih kvalitet in tega, kdo v resnici kot duša ste. Izrazite svoje znanje. Ne hodite samo po »varnih« poteh. Podajte se raje v nove izzive. Jasno in glasno povejte, kdo ste in kaj so vaši talenti. V mesecu pred vami pokažite več veselja in igrivosti, in to bo v vas zbudilo ustvarjalno žilico. Pokažite svojo iznajdljivost. Prisluhnite si in radovedno stopite na oder življenja. Ste se vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi to res naredili? Poskusite, obrestovalo se vam bo. 

ŠKORPIJON

ZMAJ ZEMLJE – Škorpijoni ste na odlični poti in april vam prinaša uspehe materialne narave. Za vas pa to ni vse, kar šteje, saj čutite, da nekaj manjka. Občutek imate, da obstaja še nekaj več. Karta vas poziva, da pogledate širšo sliko in stopite iz naučenih okvirov ter se znebite kalupov preteklosti. Čas je, da se povežete s svojo dušo in začnete spoznavati nevidne svetove. To so zakladi, po katerih hrepenite. Meditirajte. Mnoga spoznanja vam bodo podala odgovore. Odvrzite vse, kar so vas učili, in ustvarite svoja pravila za svoje življenje ter sledite lastnim vrednotam. 

STRELEC

KOS – Rojeni v znamenju strelca imate pozdrave kosa. Kos s svojo črno barvo prinaša lepoto, pa tudi – energijsko zaščito. V tem mesecu boste zelo energijsko občutljivi. Dotaknejo se vas kritike ali obrekovanja. Nikar. Pustite ljudem, da se soočajo s svojo karmo, vi pa zaupajte, da vas vesolje ščiti in ne bo dovolilo, da bi se vam kaj slabega zgodilo. Nadenite si zaščitne »barve« tako, da prosite živalske vodnike, naj vas energijsko varujejo. Postavite te nevidne angele v perju in kožuhih pred svoj dom in z veseljem ga bodo varovali. Ne predajajte se negativnosti. Posvetite se svetlobi in življenje bo vse uredilo namesto vas. Zaščitite svoje srce. In sebe.