Napoved

Horoskop za soboto, 7. aprila

W.Y.
7. 4. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Postali boste zelo dinamični in raziskovali boste tisto, kar bo drugačno od navadnega. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvi poziv. Odločnost vam bo koristila v ljubezni.

BIK - Preteklost je nekaj, kar je minilo. Svoje notranje občutke boste zlili na list papirja in tako se vam odpirajo novi občutki. Soočali se boste tudi z nekom, ki je za vas še vedno uganka.

DVOJČKA - Danes še bolj kot običajno poskrbite za vašo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos zgrnili kup negativne energije.

RAK - Finančno se bodo stvari počasi obrnile v vašo korist. Pri tem je pomembno, da si boste postavili meje in pravila igre. Iskrenost bo tista, ki vam bo v pomoč pri premagovanju določenih ovir.

LEV - V popoldanskih urah računajte na nova poznanstva in druženja, ki vas bodo zopet prebudila in navdihnila. Doma se potrudite, da vas ne bodo označili v napačni smeri.

DEVICA - V današnjem dnevu se vam bodo dogajale manjše spremembe, ki vas bodo popeljale do tega, da se postavite zase, še posebej na čustvenem področju, kjer niste stabilni.

TEHTNICA - Danes lahko malo bolj izpostavite svoje skrite namene in dosežete premik na ljubezenskem področju. Če niste pred kratkim čustev razkrili napačni osebi, vam ne bo nihče nasprotoval.

ŠKORPIJON - Največja učna lekcija vam bo vaše partnersko življenje, vajeti usode bo v tem primeru prevzel vaš partner. Nekaj previdnosti bo potrebno pri denarju, saj vam kopni.

STRELEC - Težko boste pojasnili, od kod vam danes takšne ideje. Miselnim preskokom ljudje le stežka sledijo, zato se niti ne trudite razlagati, saj se boste s tem samo zapletli.

KOZOROG - V ljubezni bo vladala tišina in priporočljivo bo, da se poglobite vase. Romantična doživetja bodo božala vašo dušo in izkazali se boste v samostojnosti.

VODNAR - Počasi bi se morali temeljiteje lotiti finančnih zadev. Zadrega, v kateri ste se znašli, je sicer le začasna, vendar je smotrno nekoliko preveriti vse kar je povezano s preteklostjo.

RIBI - Ob srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen. Razmerje pa nikakor ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.