Napoved

Horoskop za nedeljo, 24. decembra

W.Y.
24. 12. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN - Ljubezen bo znova v ospredju, čeprav vam ne bo dolgčas, prav nasprotno. Zmožni boste nekaj žrtvovati, kar se vam bo že proti večeru, na božični večerji obrestovalo.

BIK - Čeprav je vaša samozavest na višku, ugotavljate, da vaši rezultati niso takšni, kot ste si zamislili. V ljubezni se boste odzvali na podlagi prvega občutka, kar se bo izkazalo za pozitivno.

DVOJČKA - Nekaj boste dokončali hitro in že razmišljate o tem, kako bi osvojili novi cilj na zasebnem področju. Veliko energije boste oddajali tudi drugim, ki bodo radi v vaši družbi.

RAK - Bližate se boljšim odnosom, toda še vedno niste popolnoma zadovoljni z doseženim, morda tudi zato, ker se naenkrat pojavljajo manjše težave v komunikaciji.

LEV - Optimizem vas vsaj danes ne bo zapustil. Vse se vrti v pravo smer, dovolj bo le nekaj diplomacije, čeprav je to za vas po navadi najtežja naloga, še posebej v ljubezni.

DEVICA - Nekaj boste naredili bolj po spominu in po občutku kot na podlagi svojih izkušenj. Končni rezultati vas lahko v večernih urah na božični večerji še zelo ugodno presenetijo.

TEHTNICA - Samski se boste prepustili užitkom življenja, lotili se boste nečesa, kar vas že dolgo mika, pa niste zbrali dovolj poguma. Vezani pa boste v ljubezni bolj zahtevni.

ŠKORPIJON - Pazite na zdravje, saj vam kondicija za zdaj ne omogoča večjih adrenalinskih podvigov. V mislih imate samo delo, toda danes je dan, ko bi ga lahko nekoliko odmislili.

STRELEC - Odličen dan za zabavo in druženje z družino. Sposobni boste tudi veliko narediti v domačem okolju. Očitna bo natančnost in pozornost, ki jo boste vlagali v najmanjše malenkosti.

KOZOROG - Niste prepričani, zato se pri prijatelju najprej prepričajte. Ni prav dan za kakršne koli usodne spremembe, saj bi se lahko zmotili in nekaj razumeli popolnoma napačno.

VODNAR - Družite se z ljudmi, ki so vam podobni, saj se boste ob njih najboljše počutili. Glede denarja pa čim prej naredite bilanco, kljub temu da je prost dan.

RIBI - Radi bi živeli bolj umirjeno, toda to vam nikakor ne uspe, saj vas ves čas nekdo vznemirja. Tudi danes bo nekaj zapletov, ki pa jih boste z direktno komunikacijo lahko rešili.