Napoved

Horoskop za torek, 19. decembra

W.Y.
19. 12. 2017, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN - Odločili se boste in naredili nekaj sprememb. Občutili boste nemir, ki pa je posledica stresa. Narediti morate osebno analizo in se pogovoriti. Vse to velja še posebej v ljubezni.

BIK - Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim, ki vam običajno kradejo čas. Obveznosti boste opravljali z ljubeznijo.

DVOJČKA - Težave so sicer za vami, toda še vedno se lahko dogovorite vsaj glede zadev ter ljudi, kjer za zdaj ni nikakršnega napredka. Razveselili se boste prijateljevega povabila.

RAK - Dan boste začeli nasmejano. Uspešno boste prestali izziv, ki vam ga bodo naložili. Dobili boste občutek, da se morate tokrat posvetiti sebi in narediti nekaj več.

LEV - Nekaj se preprosto ne izide tako, kot ste si vi zamislili. Ne boste se še premaknili nikamor, kar vas opozarja na to, da bi svoj cilj morali čim prej spremeniti.

DEVICA - Danes popustite v svoji natančnosti in preciznosti in se raje odločite za kreativnost, ki dovoljuje odstopanja. Razmislek o velikih odločitvah je tokrat upravičen.

TEHTNICA - Manjše razočaranje bo v vas prebudilo željo po napredku. Pazite, da ne boste preveč napadalni. Težave sprejmite z optimizmom in se z njimi ne obremenjujte.

ŠKORPIJON - V službi bo vse pod nadzorom, zato boste dihali svobodo. Hitri boste in podjetni, zato vam ne bodo mogli škoditi. Ljubezenska zgodba se bo nadaljevala bolj strastno.

STRELEC - Danes lahko pričakujete dinamičen dan. Polni boste izvirnih idej in zamisli, s katerimi se boste pomaknili naprej. S svojim znanjem lahko pomagate tudi drugim.

KOZOROG - Danes ne boste preveč komplicirali, ampak se boste med dvema zadevama raje odločili za tisto, ki vam ponuja prednost in boljše zaključke za vas.

VODNAR - Nekoga boste nekoliko užalili, čeprav to ni vaš namen. V ljubezenskih odnosih bodite danes še posebej previdni tisti, ki ste na začetku razmerja in imate težave z zaupanjem.

RIBI - Na prvem mestu bo delo in težko se boste usmerili v čustvene zadeve. V večernih urah boste bolj neodločni in hitrih reakcij, kar lahko zmede nekoga od prijateljev.