Astro

Horoskop za soboto, 16. decembra

W.Y.
16. 12. 2017, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Doma bo vse pod nadzorom, tudi z osebami, ki jih še vedno ne razumete najbolje. Lahko pričakujete pozitiven preobrat, ki vas bo močno presenetil in razveselil.

BIK - V zasebnih odnosih boste naenkrat v podrejenem položaju, kar vas zagotovo ne navdušuje. Bodite mirnejši, počasi boste našli prave besede, da nekomu pokažete, da imate prav.

DVOJČKA - Ne obžalujte preveč nečesa, na kar ne morete vplivati. Umirite se in počakajte, ne hitite in ne pretiravajte, vsaj toliko časa, da čustvena nevihta mine.

RAK - Končno vas bodo uslišali, saj se vam je v preteklem obdobju zdelo, da vas vsi prezirajo. Zdaj boste končno ugotovili, da je ta občutek zrasel v vas brez prave podlage.

LEV - Poskusite se bolj osredotočiti, posebno če tudi v ljubezni preveč skačete z ene teme na drugo. Še vedno vas ščitijo ugodne okoliščine, kar pa ne pomeni, da lahko pretiravate.

DEVICA - Danes bo čutiti nemir, ki bo onemogočal skladno dogovarjanje in zbrano delo. Bo pa čas skrajno primeren za spremembo, zato nikar ne oklevajte, ampak se podajte vanjo.

TEHTNICA - Doživeli boste nekaj, kar vam bo močno ogrelo srce. Ne razmišljajte preveč, raje se predajte odličnim občutkom. Konec dneva vas bo poklical nekdo ki ga ne pričakujete.

ŠKORPIJON - Imeli boste občutek, da vas vsi kritizirajo. Seveda bo velik del tega le neutemeljen, razmislite pa, če se v ozadju vendarle ne skriva kanček slabe vesti in vaše krivde.

STRELEC - Preganjale vas bodo nedokončane zadeve. Nikar ne odlašajte, saj si po nepotrebnem načenjate zdravje. Vzemite delo v svoje roke in v trenutku boste lažje zadihali.

KOZOROG - Pred vami je zelo umirjen dan, čas bo namreč nadvse ugoden za sprostitev in razvajanje. Vendar pa bi utegnila do izraza priti čustvena razdvojenost, ki se bo pojavila še posebej pri vezanih.

VODNAR - Primanjkuje vam energije in predvsem zato se prepirate tudi s tistimi, ki so z besedami spretnejši, ter tako izgubljate še nekaj časa. Doma skrbno shranite vse pomembne dokumente.

RIBI - Družabni boste, kar vam bo takoj prineslo nekaj pozitivnih mnenj, tudi v domačem krogu. Izvirnost je še vedno vaše najmočnejše orožje, ki ga lahko danes spretno izkoristite.