Napoved

Horoskop za petek, 22. decembra

W.Y.
22. 12. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nihče vam ne more pomagati, če se sami ne boste odločili za spremembe. Življenje vam bo ponudilo nepredvidljive preobrate, ob katerih boste znova zaživeli.

BIK - Na svoje nedavne odločitve boste upravičeno ponosni. Končuje se težje obdobje, zato odprite svoje srce in poglejte na življenje še s kakšne druge plati, presenečeni boste.

DVOJČKA - Druženje z družinskimi člani bo tokrat naporno, saj ne morete slediti prav vsem njihovim muham. Želeli se boste samostojno odločati, česar vam ne bodo dovolili.

RAK - Vse ima svojo ceno in to boste nekateri med vami občutili v današnjem dnevu. Na žalost pa bo vse skupaj povezano s čustvenim področjem, kjer boste morali sami poiskati odgovore.

LEV - Vse pomembne pogovore opravite v dopoldanskih urah, saj boste popoldne nemirni in nepredvidljivi. Prisluhnite osebi, ki je že nekaj časa v vaši bližini in vas spoštuje.

DEVICA - Narediti bo potrebno osebno bilanco in se usmeriti v pomembna opravila, ki bodo od vas zahtevala ogromno energije in hkrati prilagajanja. Dokler boste iskreni, bo vse tako kot mora biti.

TEHTNICA - Ne obremenjujte se danes z nepotrebnim. Ko bo vse skupaj mimo, se boste vsemu skupaj celo nasmejali. Pazite, komu zaupate, saj nekdo ni najbolj zanesljiv.

ŠKORPIJON - Na finančnem področju se poskusite izboriti za svoje, posebno če ste delali več kot je bilo predvideno. V nasprotnem primeru se vas bo lotilo nezadovoljstvo.

STRELEC - Jutro bo prijetno in polno vznemirljivih načrtov. Nekoliko težje bo popoldne, ko ne bo vse tako, kot ste si vi zamislili. Zapisujte si svoje občutke in o njih razmislite.

KOZOROG - Odprle se vam bodo nove možnosti, na katere ste dolgo čakali. Začutili boste, da je čas pravi, da naredite korak naprej ter da se tokrat ne ozirate na nikogar.

VODNAR - Navdušeni boste nad energijo v službi. Pazite, da ne boste povedali preveč podrobnosti, saj bi vam to znalo v prihodnosti povzročiti velike težave in zaplete.

RIBI - Točno veste, kaj v tem trenutku potrebujete, zato se ne podrejajte nikomur. To velja še posebej v ljubezenskih odnosih, saj nekdo do vas že nekaj časa ni spoštljiv.