Napoved

Horoskop za sredo, 20. decembra

W.Y.
20. 12. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Določene zadeve se počasi zaključujejo ali pa boste vi nad njimi potegnili črto. Obkroženi boste s spletkami in prepiri, kar vas bo razjezilo in pripravilo do tega, da se umaknete.

BIK - Tisto, kar je navidezno nedosegljivo, se vam bo zdelo najboljše, kljub temu pa ohranite svoje dostojanstvo. Tokrat se iz situacije ne boste izmuznili le z nasmehom.

DVOJČKA - Vaši bližnji se ne strinjajo z vašim načinom razmišljanja in funkcioniranja. Premislite, kako bi lahko popravili vtis, ki ste ga ustvarili in začnite s sproščeno komunikacijo.

RAK - V današnjem dnevu se nekaj ponavlja, čeprav bi se morali vsaj popoldne ali proti večeru odločiti za spremembe, ki bi izboljšale vašo čustveno in osebno situacijo.

LEV - Polni energije boste z lahkoto pluli skozi dan. Uspevalo vam bo skoraj vse, česar se boste lotili, zato si boste privoščili tudi nekaj užitka in dolg klepet s prijateljem.

DEVICA - Znova boste našli izgubljeni smisel, usmerili se boste ciljem naproti. Harmonija vam bo pomagala, da se boste izognili slabemu počutju in splošni napetosti.

TEHTNICA - Položaj planetov vam napoveduje konflikte, ki vas lahko razjezijo. Popoldne se vam bodo pojavile celo težave z zbranostjo in vaša motivacija ne bo ravno najboljša.

ŠKORPIJON - Danes ne boste niti sekundo razmišljali o preteklosti. Energija dne vas bo oživela, vrnila nasmeh in optimizem. Pri športu in vožnji boste dinamični in impulzivni.

STRELEC - Obiskala vas bo kreativnost in vam pokazala pravo smer za napredek. Sledili boste svoji intuiciji in nekoga ves čas zagovarjali. Nikar pa ne pretiravajte, da se ne opečete.

KOZOROG - Vaš ritem se bo stopnjeval iz ure v uro. Če imate možnost, si izborite vsaj kakšno uro časa zase. Veliko vam bodo danes pomenile iskrene besede nekoga od prijateljev.

VODNAR - Ne dovolite, da bi se okoli zadeve, ki ste jo pomotoma naredili dvignilo preveč prahu. Poskusite najti skupno besedo in se malce prilagodite, sicer bi se znašli na začetku.

RIBI - Zelo naporno bo danes v dopoldanskih urah, zato vztrajnost in potrpežljivost ne bosta odveč. Na čustvenem področju boste morali pokazati precejšnjo mero zrelosti.