Označil jo je za lažnjivko

Mel B varuško nagovorila, da si poleg vagine vtetovira Lastništvo Mel B

T.P.
1. 12. 2018, 20.34
Deli članek:

Potem ko je Mel B v avtobiografiji Brutalno iskreno napisala številne šokantne stvari, ki naj bi se dogajale v času njenega 10-letnega zakona s Stephenom Belafontejem, se je zdaj oglasil on.

Profimedia
Mel B in Stephen Belafonte v srečnejših časih

Njegova resnica pa je povsem drugačna.

Mel B Stephena obtožuje čustvenega in fizičnega nasilja, on ji je zdaj vrnil udarec. Kaj se je v resnici dogajalo med štirimi stenami, pa vesta samo onadva. 

Melanie v knjigi piše, da naj bi jo Stephen izsiljeval s posnetki seksa in silil v spolne odnose z drugimi ženskami, on pa trdi nasprotno. »Moja žena je snemala mene, želim, da pokaže posnetke, ki jih je naredila. Ona je povsem oblečena, obrne kamero proti sebi in govori: 'To je seksi', medtem ko me snema z drugo žensko,« je za Daily Mail dejal Stephen. Njuna varuška Lorraine Gilles je priznala, da je bila pet let v zvezi z Mel ter da je imela »trojčka« z njo in Belafontejem. Pevka pa trdi, da ju oba s temi posnetki izsiljujeta. »Moral bi biti nor, da bi to objavil zaradi strogih zakonov o maščevalni pornografiji v Kaliforniji. Poleg tega ne želim, da bi to videle moje hčerke,« je dejal Stephen in dodal, da je Mel Lorraine celo nagovorila, da si poleg vagine vtetovira Lastništvo Mel B.

Zvezdnica v knjigi piše tudi o tem, da je zaradi obupa na dan vzela od pet do šest črtic kokaina. Stephen pa je dejal, da je »snifala« kar pred otroki. In da se je v javnosti predstavljala kot prava družinska žena, v resnici pa je ves čas »žurala« in se drogirala. »Mene krivi za svojo odvisnost od kokaina, krivi me za spolnostne stvari, to je odvratno. Sploh ne vem, s kom sem bil poročen. To je ženska, ki bi mi prerezala goltanec, če bi to pomenilo, da se ne bi izvedelo, da je odvisnica. Vse, kar je rekla in naredila, da bi si ohranila ugled, je bilo grozno in hudobno. Šele takrat sem spoznal, kako neumen sem bil,« je še dejal Stephen.