Po internetu

Kako je Mel B izbirala 'slavne penise', po boleči ločitvi

R.T:
24. 11. 2018, 19.46
Posodobljeno: 24. 11. 2018, 19.50
Deli članek:

Dobesedno!

Reuters
Zvezdnica naj bi zaradi ekstravagantnega življenja s Stephenom potrošila ves zaslužek iz časov skupine Spice Girls (približno 40 milijonov evrov).

Nekdanja članica skupine Spice girls Melanie Brown se je po boleči ločitvi od filmskega producenta Stephena Belafonteja znašla pred problemom. Kako zadovoljiti svoje gone sedaj, ko je sama?

Tako je zapisala v svoji avtobiografiji z naslovom 'Brutalno iskrena', kjer je brez zadržkov spregovorila o najnenavadnejših dogodivščinah v njenem življenju.

»Sem izjemno seksualna oseba, a deset let sem imela spolne odnose z le enim moškim. 'Moraš seksati z prijaznim, normalnim fantom,' mi je rekel prijatelj, ki je gej. 'Da lahko preboliš enega moškega, moraš dobiti drugega.'

Kdo? Nisem hotela iti na zmenek. Nisem želela nove zveze. In nisem ravno mogla iti na moške v bar v Los Angelesu.

Drug prijatelj, prav tako gej, mi je povedal za skrivno speltno stran, kamor slavni samski moški nalagajo svoje fotografije.

Bila sem na vikendu z nekaj prijateljicami, ko sem dobila fotografijo. Pokončni penisi so me gledali iz fotografij, kjer so bili slikani poleg tetrapakov mleka ali soka, da si lahko ocenil njihovo velikost.

Zaprla sem računalnik. Potem sem ga znova odprla. Nekaj ur smo se s prijateljicami smejale in čudile. Nato sem poklicala prijatelja in ga vprašala kaj sedaj.

'Izberi si enega in jaz vaju bom predstavil,' mi je povedal.

Čez nekaj dni sva se srečala v hotelski sobi. Bil je mlad, lep in izjemno slaven. Bilo je blazno čudno in nič se ni zgodilo.

Poskusila sem še enkrat. Še en slavni penis v drugi hotelski sobi. Isti razultat. Aaarghhhh.

Grozno. Boljšo srečo bi imela v Leedsu z gradbenikom. Prenehala sem s slavnimi penisi in se nekajkrat zapletla z normalnimi, vsakdanjimi fanti.

Mnogo bolje.«