Goran Ivanišević

To je njegova ta nova

mv
29. 10. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Nekdanji hrvaški teniški as Goran Ivanišević se zadnja leta poskuša izogniti očem javnosti, zato je trajalo kar nekaj časa, da so se predstavniki sedme sile dokopali do podatka, da je na novo zaljubljen. Njegova nova srčna izbranka je radijska in televizijska voditeljica Nives Čanović.

Youtube
Nives in Goran sta par.

Ivanišević je bil že prej znan po tem, da je čuval svojo zasebnost, po ločitvi od Tatjane Dragović pred tremi leti pa se je še bolj umaknil iz javnosti. Verjetno mu je ravno zato tako dolgo uspelo zase ohraniti svojo novo ljubezen. Hrvaški mediji poročajo, da mu je srce ukradla radijska in televizijska voditeljica Nives Čanović, par pa naj bi novico do zdaj delil le s svojimi najbližjimi. Štiriintridesetletna domnevna nova izbranka nekdanjega vrhunskega športnika novice ni želela ne potrditi ne zanikati. Goran naj bi svojo »ta novo« redno obiskoval v njenem stanovanju v Zagrebu, po navadi pa naj bi se do nje, večinoma v večernih urah, pripeljal s taksijem.

Youtube
Nives in Goran naj bi se redno dobivala dober mesec.

Poznata se že pet let

Voditeljica in nekdanji tenisač sta se menda spoznala že pred petimi leti na rojstnodnevni zabavi radijske postaje, na kateri dela Nives. Takrat med njima niso preskočile iskrice, pred nekaj tedni pa sta se zbližala in začela resno razmerje, pravijo neimenovani viri. Nives je na Hrvaškem znana predvsem po vlogah v televizijskih nadaljevankah Sve će biti dobro in Dolina sunca. Do predlani le bila vrsto let v razmerju s fantom po imenu Kristijan, Ivanišević pa po ločitvi od Tatjane, s katero ima dva otroka, menda ni bil v resnem razmerju.