Oprostila, a ne pozabila

Se bo Goca po moževi prevari ločila?

mv
28. 10. 2016, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Srbska pevka Goca Tržan, ki jo lahko gledamo tudi kot žirantko v oddaji Pinkove zvezdice, preživlja težavno obdobje. Septembra jo je 14 let mlajši mož Raša Novaković prevaral z 20-letnico. Zvezdnica se trudi rešiti zakon, a priznava, da čeprav mu je prevaro oprostila, je ni pozabila.

Instagram
Pevka pravi, da mu je oprostila, a ne pozabila.

Goca Tržan se trudi, da bi 14 let mlajšemu možu spregledala varanje, ki se ga on zaradi alkohola ne spomni.

Glede na to, da ima Goca Tržan za sabo že več kot dvajset let izkušenj iz sveta zabave, je novica o tem, da naj bi jo mož Raša Novaković prevaral, menda najprej ni močno prizadela. Septembra, ko so ga ujeli s precej mlajšim dekletom, je dejala, da je sama oseba, ki oprošča, a ne pozabi. »Vedno sem pripravljena oprostiti, zato ker smo vsi le ljudje in se zavedam, da se nam včasih zgodijo stvari, ki jih je težko predvideti,« je razumevajoča Goca. Pevka je priznala, da je možu oprostila, a prevare seveda ni pozabila. Kljub temu varanja ne vidi kot »konec sveta«. »Vsi mislijo, da varajo le moški, v resnici ženske nismo nič boljše glede tega,« je prepričana glasbenica, ki se je odločila, da svojemu zakonu da še eno priložnost.

On se prevare ne spomni

»Moj mož je dober človek in verjamem vanj. Karkoli se zgodi v prihodnosti, bom v spominu vedno ohranila prekrasnih pet let življenja z njim. Vesela bom, če se bo najina pravljica nadaljevala, saj sem z njim preživela nekaj najlepših trenutkov svojega življenja,« je iskrena Goca. Rašo se je branil, da se ne spominja noči, ko so ga srbski mediji ujeli, kako je z mladim dekletom vstopal v hotel. »Star sem 28 let in povsem normalno je, da se mi včasih zgodi tudi to, da se ne spomnim svojih dejanj. Sem glasbenik in tako je moje življenje,« je dodal v svojo obrambo. Ali se bo s tem dolgoročno strinjala tudi Goca, pa bo pokazal čas.