Survivor

Aneta v šovu izgubila svoje obline!

bp
28. 10. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Postavna lepotica Aneta Andollini je resničnostni šov zapustila že pred tedni, in čeprav je bila razočarana nad odhodom, se je toliko bolj razveselila prihoda domov. Tudi zato, da se vrne v staro formo in si pridobi izgubljene obline.

ns
"Res je, pobralo me je povsod, tudi v prsi, saj me tudi na splošno, ko shujšam, najprej pobere tam, kjer ni treba."

Izpadla tekmovalka Survivorja Aneta Andollini, ki je pred leti burila moško domišljijo kot seksi zajčica, je na Filipinih preživljala težke čase, sploh zaradi pomanjkanja hrane. »Ja, zelo težko je bilo, lačna sem bila vedno in zelo,« je v smehu priznala Aneta, ki je zaradi pomanjkanja hrane izgubila tudi nekaj kilogramov, kar se ji je poznalo tudi pri modrčku. »Hahaha, vidim, da zelo dobro opazujete. Res je, pobralo me je povsod, tudi v prsi, saj me tudi na splošno, ko shujšam, najprej pobere tam, kjer ni treba,« je še dejala Aneta, ki po vrnitvi domov že pridno dela na oblikovanju telesa in oblin, na katere je sicer ponosna.

Te dni pa Aneta dela tudi na karieri, saj je priznala, da si želi v prihodnosti odpreti svojo ordinacijo, kjer bi končno delala kot zobotehnica. »Želim si delati zase, kar bi veliko pomenilo tudi mojim otrokom, saj bi imela več časa zanje,« je razkrila svoje želje, priznala pa je tudi, da je na Filipinih spoznala marsikaj o sebi, tudi to, da je bolje, če izklopi čustva in ljudi začne obravnavati kot mimoidoče številke v svojem življenju.