Zabava

Goran Ivanišević izdal, da ga ženske ne osvajajo

mv
18. 7. 2016, 21.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hrvaški tenisač Goran Ivanišević, ki je že nekaj časa samski, je v intervjuju za hrvaške medije povedal, da ga predstavnice nežnejšega spola ne osvajajo, da ga samski stan ne moti, zaupal pa jim je tudi, kako bo preživel letošnje poletje.

Goran Ivanišević

arhiv
Tenisač se je pred tremi leti ločil od manekenke Tatjane Dragović s katero ima dva otroka.

Goran Ivanišević se trenutno mudi v Umagu, kjer bo potekal teniški turnir, ob tej priložnosti pa je poklepetal s predstavniki medijev in jim zaupal kar nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Tenisač, ki se je leta 2013 po kar sedemnajstletni ljubezni ločil od manekenke Tatjane Dragović, je priznal, da je že dolgo samski in da nič ne kaže na to, da bi se to kmalu spremenilo.

Štiriinštiridesetletni športnik in poslovnež je bil v času zakona z osem let mlajšo Tatjano menda večkrat nezvest, od ločitve naprej pa je, kot kaže, izgubil šarmerja v sebi. »Niti enkrat me nobena ženska ni osvajala. Ne vem, zakaj, a tako je. Ne bi me motilo, če bi me katera poskušala zapeljati, saj podpiram enakopravnost med moškimi in ženskami,« je razložil Goran in dodal, da je sam precej sramežljiv, tako da namigov žensk pogosto sploh ne opazi. »Goran na teniškem igrišču je povsem drugačen od Gorana zasebno,« je priznal in nadaljeval, da bo skrivnost, kako ga ženska najlaže osvoji, obdržal zase.

instagram
Goran se trudi čim več časa preživeti s 13-letno hčerko Amber Marijo in osemletnim sinom Emanuelom.

Veseli se počitnic z otrokoma

Ivaniševića sicer čaka kar pestro poletje, saj bo po turnirju v Umagu poslovno letel v New York, nato pa si bo končno privoščil tritedenske počitnice. »S Tatjano in otrokoma grem v Dubrovnik. Hčerko in sina ves čas pogrešam, tako da se vedno trudim, da čim več časa preživim z njima,« je povedal tenisač, ki je z nekdanjo ženo ostal v prijateljskih odnosih.