Pravila igre

Boy band, ki podira rekorde

bp
14. 10. 2016, 07.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Čeprav vam ime skupine verjetno še ni čisto znano, gre za glasbeno senzacijo, ki je v svojem letu obstoja potolkla vse rekorde, zabeležene na Hrvaškem.

Reflektor music
Mladeničem na poti do uspehov ob strani stoji priljubljeni Tony Cetinski, ki pravi, da so fantje fenomenalni.

Skupino Pravila igre sestavljajo postavni mladeniči, povprečno stari 23 let. Že s svojo prvo skladbo Nebo na mojoj strani so se povzpeli na vrh vseh radijskih lestvic in postali prvi debitanti, ki so s prvo skladbo zavzeli prvo mesto med najbolj predvajanimi hrvaškimi skladbami, v dobrem letu dni delovanja pa so ustvarili že šest videospotov, ki imajo več kot pet milijonov ogledov.

Kdo sploh so?

Skupina mladeničev, ki jo sestavljajo Marko Kutlić, Denis Dex Marijanović ter Goran in Marko Belošević, se je združila v želji, da s svojim urbanim stilom, talentom in znanjem ustvari nekaj novega in modernega. So pa tudi prva mlada skupina, ki promovira zdrav način življenja s poudarkom na treningih in zdravi prehrani.

Podpira jih Tony Cetinski

Njihova najnovejša skladba je Zagrli me, za katero so posneli videospot, ko so bili predskupina na turneji Tonyja Cetinskega. »Lahko rečemo, da nas je ta pesem združila in zedinila. Dolgo časa smo jo čuvali, zdaj pa je prišel pravi trenutek. In če je bila prva za nas, naj bo tudi za slovensko publiko. Upam, da se kmalu spet vidimo,« je povedal vodja skupine Goran Belošević.