Vojvodinja Cambriška

William naj bo videti kot bodoči kralj

sn
13. 10. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Osebna asistentka Kate Middleton, Natasha Archer, je dobila nova pooblastila – vojvodinja Cambriška ji je dala proste roke, da iz njenega soproga Williama naredi elegantnega moškega. Kate meni, da je s svojim stilom videti kot prodajalec ali kvečjemu nepremičninski posrednik.

Profimedia
Natasha, ki jo Kate kliče Tash, je bila s kraljevim parom tudi v Kanadi.

Profimedia
Takole sta bila Kate in William videti, preden ju je »v roke vzela« Natasha.

profimedia
William se je že pojavil v oblačilih po Natashinem izboru.

Natasha Archer ni samo asistentka vojvodinje Cambriške, ampak je sčasoma postala tudi njena stilistka. Znano je, da ima prav ona največ zaslug, da je mlada Kate lahkotnemu stilu dodala elemente zrelosti in v javnosti zgradila podobo odrasle ženske. Za tak načrt sta seveda skupaj preživeli ogromno časa in viri z dvora so celo namignili, da sta kljub različnima položajema na družbeni lestvici postali najboljši prijateljici in zaupnici.

Rezultati so že vidni

Iz Kensingtonske palače je navodilo bodoče kraljice stilistki zvenelo skoraj dobesedno takole: »Dovolj mi je, da se Williamu rogajo zaradi njegovih nerodnih kombinacij oblačil. Želim, da je videti stanu primerno: kot bodoči kralj Velike Britanije.«

Jasno navodilo je 29-letna Natasha dobila takoj po vrnitvi s kanadske turneje, kjer je bila seveda poleg, in se ga nemudoma lotila izpolnjevati. Na kongresu, ki je bil v Londonu posvečen svetovnemu dnevu duševnega zdravja, se je William že pojavil v oblačilih po Natashinem izboru. Pohvale modnih stilistov so se usule, češ da je videti sodoben, da so kroji elegantno sproščeni, materiali fini ...

Verjetno bo William tako kot Kate upošteval še eno Natashino pravilo, kar zadeva oblačila: če se kakšen kos garderobe po prvi uporabe izkaže kot neljub – zaradi neudobnega kroja ali zaradi materiala –, ga je treba takoj podariti v dobrodelne namene.