Zgovorni tast

Bo Severina spet zibala?

b.p.
12. 10. 2016, 21.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hrvaška glasbenica Severina je ves čas pod drobnogledom medijev, ki so ji že ničkolikokrat pripisali nosečnost. Zdaj pa je govorice še dodatno začinil njen tast, Dragan Kojić - Keba, ki je javno izrazil željo, da postane dedek.

Instagram
Željo po novem naraščaju zdaj izrazil tudi tast.

Srbski glasbenik Dragan Kojić - Keba nikoli ni skrival, da bi si želel postati dedek, zdaj pa je njegova želja le še močnejša, saj je njegov sin Igor Kojić že nekaj časa srečno poročen s hrvaško megazvezdnico Severino. »Ko se bo to zgodilo, bomo seveda slavili in vsi boste obveščeni o tem. Najbolj pomembno je, da smo vsi živi in zdravi. Novica o nosečnosti je tako zelo radostna vest, da jo je nemogoče skriti, prav tako je ne želim skrivati. Komaj čakam, da dobim vnuke,« je na glas priznal Kojić, ki ima sicer v teh dneh polne roke dela, saj pripravlja nov album, na katerem bo nekaj pesmi tudi izpod Severininega peresa.

»Severina mi je napisala besedila, a jih skrbno čuva, to bo nekakšno presenečenje. Še vedno jih nisem videl. Idejo, da bi napisala tekste, smo dobili med enim od družinskih večerov,« je še dejal Kojić. Severina pa se ob vsem tem le nasmiha in samo vprašanje časa je, kdaj bo sporočila veselo novico, da z možem Igorjem pričakujeta naraščaj, sploh ker si oba želita povečati družino za novega člana.