Počilo je!

Pri Severini konec družinske idile

mv
14. 9. 2016, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Vse, kar je lepo, enkrat mine in očitno je počilo tudi v družinski idili hrvaške pevke Severine in njenega mlajšega moža Igorja Kojića.

instagram
Severina ima dovolj življenja pod isto streho.

instagram
Hrvaška pevka želi, da njen mož odraste in se osamosvoji.

Hrvaški mediji poročajo, da sta hrvaška pevka in njen 15 let mlajši soprog na lovu za stanovanjem v centru Beograda, saj si želita več intime. No, slednje si v resnici želi predvsem Severina, ki ji je pri 44 letih očitno presedlo, da živi s starši svojega moža, čeprav se z njimi menda izvrstno razume.

Devetindvajsetletni Igor nad ženinim predlogom, da gresta na svoje, najprej ni bil pretirano navdušen, a kot zgleden partner je upošteval pevkino željo. »Igor je precej navezan na svoja starša in prepričan sem, da mu ne bo lahko živeti stran od njiju. Po drugi strani se zaveda, da je dovolj star, da se končno osamosvoji,« je medijem zaupal eden od njegovih znancev. Severina in Igor že od začetka razmerja živita pri Igorjevih starših Draganu in Olji, s katerima se sicer izvrstno razumeta, a kot odrasla zakonca potrebujeta tudi svoj mir in prostor.

instagram
Igor se bo težko ločil od staršev, ki sta mu do zdaj nudila vse ugodje.

Severina vztraja pri svojem

Arhiv Zvezde
Par menda išče stanovanje v centru Beograda.

Par naj bi si trenutno ogledoval stanovanja v centru Beograda, saj je to najljubši predel 44-letne pevke, ki ima očitno, glede na to, da je svojo rojstno Hrvaško zamenjala za Srbijo, svoja pričakovanja in zahteve od življenja v domovini njenega moža. »Obožuje svojega tasta in taščo, a želi si živeti kot vsak drug poročen par. Že nekaj časa pritiska na Igorja, da se odselita, in očitno je zdaj le popustil. Vse, da bi bila ona srečna,« je za hrvaške medije povedal vir blizu para. Zaljubljenca naj bi menda našla popolno stanovanje na prestižni lokaciji, trenutno se dogovarjata le še okoli cene za nepremičnino, v kateri bosta obrnila nov list svojega zakonskega življenja.