Zvezdniška vojna

Katy Perry zahteva opravičilo od Taylor Swift

b.p.
14. 9. 2016, 19.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V Hollywoodu že dolgo ni skrivnost, da se ameriški pevki Katy Perry in Taylor Swift ne prenašata najbolje, saj se je pred leti Katy zagrela za Taylorinega fanta, malo za tem pa ji je speljala še nekaj plesalcev.

facebook
Katy Perry in Taylor Swift – nekoč najboljši prijateljici, danes pa pravi sovražnici.

Že leta ni skrivnost, da si superzvezdnici Katy Perry in Taylor Swift nista ravno naklonjeni. Čeprav sta bili še do leta 2011 prijateljici, pa naj bi se njuno prijateljstvo skrhalo, ko se je začela Perryjeva videvati z nekdanjim fantom Swiftove, Johnom Mayerjem. Ko je Katy od Taylor prevzela nekaj plesalcev, pa je bilo prijateljstva konec. Pevka Taylor Swift je sicer razložila njun napeti položaj in celo priznala, da sta pravi sovražnici.

Arhiv Svet24
Prijateljstvo se je skrhalo, ko se je začela Perryjeva videvati z nekdanjim fantom Swiftove, Johnom Mayerjem.

»Več let nisem bila prepričana, ali sva prijateljici ali ne. Po podelitvah nagrad je vedno prišla do mene, mi nekaj na hitro rekla in odkorakala. Vedno sem se spraševala, ali je bilo to prijateljsko ali me je pravkar le močno užalila. Letos pa je rekla nekaj tako groznega, da sem si rekla – sva pač pravi sovražnici,« je zabrusila Taylor.

Oglasila se je tudi Katy, ki je povedala, da nikoli več noče omeniti Taylor. »V intervjuju nikoli ne bom spregovorila o njej. To se pač ne bo zgodilo. Nisem vedno prijazna, vendar se trudim, da nisem nesramna do tistih, ki si tega niso zaslužili,« pa je razložila Katy. Kot je razvidno z družbenih omrežij, pa si oboževalci še vedno želijo sodelovanja med pevkama, a pot do tja zna biti še dolga. Ko je neki oboževalec Katy vprašal, ali bosta kdaj skupaj posneli skladbo, je bliskovito dogovorila z zelo kratkim in jedrnatim stavkom: »Če se Taylor opraviči, potem sem za.« A Taylor o tem (za zdaj) še ne razmišlja …