Svetlolasi prikupnež

Pozabite Georgea in Charlotte, prihaja Jacques!

mv
14. 9. 2016, 18.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Medtem ko večina svetovne javnosti pozna princa Georgea in princeso Charlotte, ki razveseljujeta ljubitelje britanske kraljeve družine, prikupna malčka še zdaleč nista edina plemiška otroka, ki osvajata srca. Spoznajte Jacquesa, skoraj dveletnega potomca kneza Alberta!

Mali princ je očaral s svojo prikupnostjo.

S starši je ponosno korakal po prizorišču monaškega piknika.

Mali Jacques še nima dveh let, a je vseeno skupaj z mamo in očetom opravljal svoje kraljevske obveznosti in se udeležil tradicionalnega monaškega piknika, ki vsako leto poteka v parku princese Antoinette. Prikupni svetlolasi kratkohlačnik je dobival pozornost, kjerkoli se je pojavil, saj ga starša do nedavnega nista pogosto izpostavljala javnosti.

Pozornost obiskovalcev ga očitno ni pretirano motila, ob strani pa mu je ves čas stala njegova mama, kneginja Charlene, ki velja za eno najbolj elegantnih predstavnic evropskih dvorov. Spremljal ju je seveda tudi ponosni knez Albert, ki je moral na svoja potomca čakati precej dolgo, a zdaj ne more skriti ponosa ob Jacquesu in njegovi sestri dvojčici Gabrielli.

Ob strani mu je ves čas stala predana mama Charlene.

Jacquesove sestre ni bilo

Deklica se piknika ni udeležila, saj je, čeprav je rojena dve minuti pred Jacquesom, druga v vrsti za prestol in ji bo očitno marsikatera kraljeva obveznost prizanesena. Dvojčka sta bila nedvomno med najbolj pričakovanimi dojenčki v Evropi, saj je mnoge že skrbelo, da knez Albert ne bo dobil naslednika, nikakor se namreč ni zmogel ustaliti ob eni ženski. Nato je spoznal Charlene, nekdanjo olimpijsko plavalko, s katero se je leta 2011 poročil.