Neustavljiv šarm

FOTO: Ceco čaka poroka?

mv
13. 10. 2016, 20.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Cecin sin Veljko Ražnatović je nedvomno eden od največjih osvajalcev ženskih src mlajše generacije v Srbiji. V zadnjem letu je zamenjal veliko deklet, zadnja v njegovem šopku pa je prelepa voditeljica Ksenija Bujišić.

Facebook
Mladi Veljko je znan kot veliki osvajalec ženskih src.

Devetnajstletni Veljko, ki bo marca dopolnil 20 let, je zaradi svojih slavnih staršev kar naprej pod drobnogledom javnosti. Zadnjih nekaj let se mediji ukvarjajo predvsem z njegovim ljubezenskim življenjem, ki je bolj pestro kot življenje marsikaterega starejšega moškega. Postavni mladenič, ki zelo spominja na svojega pokojnega očeta Željka Ražnatovića – Arkana, lepotice menja kot spodnjice, vsaka pa je v nekem trenutku ljubezen njegovega življenja. V zadnjem letu smo pisali o vsaj treh različnih dekletih, ki so osvojila njegovo srce, a po nekaj mesecih se Veljko vsake naveliča in najde novo. Zadnja v vrsti je mlada voditeljica Ksenija Bujišić, ki naj bi z Veljkom že razmišljala o zaroki. 

Youtube
Od poletja je v razmerju z voditeljico Ksenijo Bujišić.

Romantično dvorjenje in obljube

Instagram
Pred tem je govoril o poroki z Mašo Terzić …

»Iskrice med nama s Ksenijo so preskočile spontano in povsem nepričakovano. Zelo lep začetek je bil,« je za medije priznal Veljko, ki svoji izbranki pozornost kar naprej izkazuje tudi na spletu. Čeprav trenutno par živi narazen, saj Veljko študira v Banjaluki, Ksenija pa dela v Beogradu, se poskušata čim več videti, Cecin sin pa voditeljici redno pošilja rože z romantičnimi sporočili. Pred tem je podobno posvečal pozornost Maši Terzić, ki ji je obljubljal celo, da bo oče njenih otrok, a Maša je zdaj že pozabljena, nova usodna ženska njegovega življenja pa je Ksenija. »Razdalja ne pomeni nič, če ti nekdo pomeni vse na svetu,« je zapisala postavna televizijka, ki je svojo kariero na malih ekranih začela že kot deklica. Veljka obožuje, čeprav se mora v razmerju z njim spopadati tudi s stvarmi, kot so trači in nenehna prisotnost na rumenih straneh časopisov.