Pričevanje nekdanjega polkovnika

Ceca naj bi ukradla 100 kilogramov Arkanovega zlata

R.T.
24. 8. 2016, 11.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Mihajlo Ulemek, nekdanji polkovnik Srbske prostovoljne garde, je razkril nekatere podrobnosti iz zakonskega življenja Svetlane 'Cece' Ražnatović in Željka 'Arkana' Ražnatovića.

Arhiv Svet24
Ceci nikoli ni uspelo, da bi z Arkanovimi otroki iz prvega zakona ustvarila lep odnos.

Kot je za srbske medije povedal Mihajlo Ulemek, so njuni otroci karakterno podobni očetu, zato ga spor med njimi in Ceco ni presenetil. »Poznam Arkanovega sina Mihajla, skupaj sva se borila. Poznam tudi Ceco. O njej samo najslabše. Karkoli že je med njima, je imel Mihajlo prav. Okradla je Arkanove druge otroke,« je povedal Ulemek. Mihajlo je Arkanov najstarejši sin, ki se mu je v razmerju s Švedinjo leta 1975  rodil v Göteburgu. Je eden od devetih otrok, ki jih je imel s petimi različnimi ženskami – s Ceco je imel dva otroka.

Arkan naj bi 15. januarja 2000 umrl za posledicami atentata.

Nekdanji polkovnik Srbske prostovoljne garde naj bi bil v hiši Ražnatovićevih po umoru Arkana. »Kolikor vem, Arkan ni razmišljam o smrti in oporoki. To je po 40 dneh ponaredila Ceca. Vsi so zaslužili, le drugi Arkanovi otroci ne. Ceca je dobila 100 kilogramov zlata in 23 milijonov mark. Državi je vrnila milijon; vprašati bi morali njo, kje je preostanek,« je še dejal.

Po pogrebu jo je menda vprašal, če bo denar delila z drugimi Arkanovimi otroki Bila je kratka in jedrnata: denar bo ostal njej.