Kmetija: Nov začetek

Prihaja novi in strogi mentor Matjaž Zupančič

b.p.
23. 8. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Resničnostni šov Kmetija: Nov začetek je že tik pred vrati, zato že vsi nestrpno čakajo novo sezono, v kateri bomo spoznali tudi novega mentorja, vrtnarja Matjaža Zupančiča.

planet tv
"Ne, popustljiv vsekakor ne bom. Tudi sam nameravam biti precej strog," je o svoji vlogi mentorja povedal Matjaž.

V začetku lanskega leta se je od nas za vedno poslovil priljubljeni mentor šova Kmetija: Nov začetek, Milan Belec, ki je tekmovalcem šova skupaj z mentorico Karolino znanje predajal v prvih dveh sezonah. V tretji sezoni šova bo v njegove čevlje skušal stopiti Matjaž Zupančič, ki si je za zgled vzel ravno pokojnega Milana.

Marko Vavpotič / M24.si
Franc Vozel, Karolina Črešnar in Matjaž Zupančič bodo bdeli nad tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek.

Matjaž je profesionalni vrtnar in sadjar, ki spoštuje zakonitosti sonaravnega vrtnarjenja in pri tem tudi tekmovalcem ni pripravljen gledati skozi prste. »Pri svojem delu veliko delam z mikrobi, in to je tisto, kar me loči od ostalih kolegov,« rad poudari. Med drugim je poskrbel za vrt na kmetiji, posadil je sadike, katerih sadovi bodo tekmovalcem, ki bodo morali živeti v zelo skromnih razmerah, prišli še kako prav.

Matjaž pravi, da zaupa v človeško inteligenco, zato misli, da bodo tekmovalci kos nalogam, ki jim jih bosta namenila z mentorico Karolino. Opozarja pa, da je vse odvisno le od njihovih delovnih navad. Na vprašanje, ali bo do tekmovalcev kaj popustljiv, ker bo do njih neusmiljena že mentorica Karolina, pa je Matjaž odgovoril: »Ne, popustljiv vsekakor ne bom. Tudi sam nameravam biti precej strog.«