Spoznajte dame!

Teja se vrača po zmago!

mv
18. 8. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če smo vam predstavili moške tekmovalce, se spodobi, da spoznate tudi ženske predstavnice šova Survivor. O štirih smo že pisali, preostalih šest ni prav nič manj zanimivih!

Tekmovalke se bodo v boj podale odločno in pogumno.

Do danes smo vam v našem časopisu predstavili že štiri tekmovalke, in sicer najstarejšo tekmovalko, 42-letno Lidijo Zver iz Nedelice, 32-letno Simono Potočar iz Brežic, 31-letno Brino Skornšek iz Šoštanja ter 30-letno Ljubljančanko Aneto Andollini.

Pa preostalih šest? 

Teja Kralj, 37 let, Škofja Loka

Teja Kralj v Surviver vstopa drugič.

Teja v resničnostni šov Survivor vstopa drugič, saj je prvič nastopila v srbskem Survivorju, v katerem je prišla v finale. Mamica dvojčkov je po duši avanturistka, o čemer priča tudi njen dnevnik potovanj, v katerem boste našli od potovanj s tovornjakarji v London in dvomesečnega plezanja v Utahu in Koloradu do trimesečnega kolesarjenja po Novi Zelandiji. Boji se kač in pajkov, a poudarja, da je to takrat, ko ni lačna: »Iz izkušenj vem, da v Survivorju insekti niso največja težava, saj ob lakoti pozabiš na svoje strahove.«

Ines Vidmar, 22 let, Kamnik

Ines Vidmar je nekoč sodelovala na tekmovanju za miss Earth.

Ines vstopa v Survivor zaradi novih izkušenj, doživetij, radovednosti in želje po zmagi. Njeno telo krasi kar nekaj pirsingov in tatujev, zanimivo pa je, da je nekoč tekmovala tudi za miss Earth Slovenije.

Katja Sešel, 23 let, Velenje

Katja Sešel iz Velenja ne skriva, da je lezbijka.

Katja se v Survivor odpravlja, ker jo zanima, ali si zasluži naziv »survivorka«. Na Filipinih bo najbolj pogrešala svojo partnerico Nino: »Z njo si želim v prihodnosti ustvariti družinsko življenje in z njo sem za sabo pustila najstniška leta.« Za slednja pravi, da so bila zelo drugačna in na trenutke celo asocialna.

Maja Pirc, 26 let, Kranja

Maja Pirc se ukvarja s plesom ob drogu.

Maja je plesalka ob drogu in njen ples je bil tudi eden od razlogov za prijavo, saj želi Sloveniji pokazati, da ples ob drogu ni enak striptizu. Ker ima šport rada, pravi, da je njena služba zabava, saj vodi plesni studio.

Sara Dolžan, 29 let, Ljubljana

Sara Dolžan ne bi seksala pred kamero.

Sara se je v Survivor prijavila zaradi nove izkušnje in denarne nagrade. Pravi, da je temperamenten kolerik z dobrim srcem. Čeprav ima tatu hudička, pa trdi, da nikoli ne bi seksala pred kamero.

Teja Pangerc, 25 let, Mošnje

Pop TV
Teja Pangerc je samska, njena strast pa je seks.

Teja nasmeji že s tem, ko pove svoj življenjski moto: »Noben mi ne bo sral po glavi.« Tekmovalka se je v šov prijavila zaradi prigovarjanja drugih, a je na koncu ugotovila, da ji je pisan na kožo. Je samska in kot svojo življenjsko strast navaja seks.