Ekskluzivno

FOTO: Razkrivamo posestvo letošnje Kmetije: Nov začetek!

b.p./a.m.
19. 8. 2016, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na Planet TV jeseni prihaja že tretja sezona najbolj razburljivega resničnostnega šova, v katerem bodo najbolj premeteni in trdoživi tekmovalci živeli na čisto novem posestvu na Zaplani v bližini Vrhnike.

Marko Vavpotič / M24.si
Včeraj se je začelo snemanje tretje sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je povedala izvršna producentka šova Melinda Rebrek.

Letošnja sezona Kmetije: Nov začetek bo polna presenečenj. Glavna novost je, da se posestvo ne nahaja več v Prekmurju, ampak so si ustvarjalci šova omislili novo, drugačno posest. »Vse bo drugače, kot smo videli v prvih dveh sezonah. Letos bodo nova lokacija, novo podnebje in nova pravila,« je skrivnostno namignila izvršna producentka šova Melinda Rebrek, ki nam je razkazala novo posest, ki je tekmovalce sprejela včeraj, saj se je šov že začel snemati, na male ekrane pa prihaja jeseni.

Marko Vavpotič / M24.si
Vlogo trgovca bo v novi sezoni prevzel Franc Vozel, pri nalogah jih bo znova usmerjala mentorica Karolina Črešnar, v vlogi mentorja pa se bo preizkusil Matjaž Zupančič.

Od hleva do kajže

Nova kmetija šteje manj objektov kot v lanski sezoni, a kljub temu so ti polni presenečenj. »Tekmovalci bodo živeli v eni veliki hiši, kjer je vse, od spalnic do gospodarjeve sobe, kuhinje pa tudi hleva, saj gre za staro kmečko hišo, kjer so bili hlevi še del hiše. In tam bo tudi stranišče,« je v smehu razkrila Melinda in dodala: »Vrt je ogromen, tako da bodo imeli res veliko možnosti za pridelke, potem je tu še velik objekt, namenjen intervjujem in shrambi, pa kar dve hiški, kjer bodo izbrani tekmovalci preživeli noč pred dvobojem v areni. Da ne govorim o veliki in pestri površini okoli kmetije, ki ponuja nešteto ovir pri opravljanju nalog.«