Zabava

FOTO: Kataya na morju z belo ritko

Alesh Maatko
19. 8. 2016, 13.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pevka Kataya, ki je to poletje dopolnila okroglih trideset let, pravi, da veliko ljudi misli, da je še vedno v poznih dvajsetih ali še manj. Seveda nas je zanimalo, kako ji to uspe.

Osebni album
Kataya pojasni, da zaradi kože ne sme biti izpostavljena močnim sončnim žarkom, zato je senca njena zvesta prijateljica.

Udeleženka druge sezone šova Znan obraz ima svoj glas pravi, da lahko vse zasluge pripiše predvsem zdravemu načinu življenja ter rednim tretmajem botoksa in polnil pri doktorju Borisu Onišaku. »Ko sem pri 27 letih prvič uporabila botoks, so se vsi zgražali, jaz pa sem hitro ugotovila, da je bila to najboljša lepotna odločitev, saj sem tako preprečila globoko gubo med obrvmi, ki se naredi veliko ljudem,« nam pove nasmejana Kataya.

Osebni album
Pevka pravi, da je pravočasno preprečila globoko gubo med obrvmi, ki se naredi veliko ljudem.

Bela ritka

Čeprav so, kot pravi pevka, trideseta nova dvajseta, bi marsikdo mislil, da je Kataya ravno v svojih dvajsetih. »Lepo polt imam zato, ker se že nekaj časa izogibam soncu. Če že grem na sonce, da dobim tisti vitamin D oziroma sintezo le-tega, uporabljam visok zaščitni faktor. Sicer sem neizmerno bleda,« nam zaupa Kataya in doda, da ji doktor Onišak z občasnimi kislinskimi pilingi izbriše pigmentne madeže, h katerim je nagnjena.

»Pegasti ljudje se hitreje staramo, vsaj navidezno. Na žalost sem ena izmed tistih, ki imajo na morju belo ritko, hahaha. Sploh ne porjavim, ker imam takšen tip kože, pa tudi skrb zanjo je bolj zahtevna. Rjavo polt si pridobim občasno s kakšnimi naravnimi oziroma varnimi samoporjavitvenimi kremami. Sonce res pusti veliko škode in nezasluženih gub, žal,« zaključi.