Nostalgija

Game Over še vedno spravljajo dekleta v evforijo

b.p.
13. 10. 2016, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Nekoč priljubljena skupina Game Over je pred dnevi pripravila poseben koncert, na katerem je obujala spomine na svoje najboljše obdobje, ko je kraljevala v številnih najstniških srcih.

Marko Delbello Ocepek
Načrtovani 45-minutni koncert se je prelevil v dobro uro in pol, ker fantov pač niso spustili z odra.

»Ali vas zanima, zakaj to počnemo? Zaradi vas! Ker ste najboljše občinstvo!« so na posebnem koncertu, s katerim so želeli okusiti svojo nekdanjo slavo, oboževalkam srce izlivali člani nekoč najpopularnejše domače fantovske skupine. Tako kot na podobnem koncertu marca letos so študentke, ki so v času največje evforije stene lepile z njihovimi posterji in s fanti prepevale po največjih slovenskih dvoranah, tudi tokrat razgrabile vstopnice za nočni koncert, ki se po energiji še vedno uvršča med najbolj vroče domače pop izdelke.

Zapeli vse svoje hite

Marko Delbello Ocepek

Čeprav večina oboževalk izziv vzame za šalo, je takoj jasno, da znajo hite, kot so Ubila si del mene, Igra za dva, Norost in Nihče ni popoln, še vedno na pamet od prve do zadnje besede, pri tretji pesmi je to že resna evforija, pri četrti ali peti zapojejo tudi fantje, dekleta začnejo skakati na oder, tja pa priletijo tudi kakšne čipkaste tangice ... Seveda se najdejo tudi zlobni jeziki, ki pravijo, da so Denis, Steffanio in Mark na oder prišli, ker pogrešajo medijsko pozornost. Ne glede na vse pa šteje dejstvo, da je bil koncert v trenutku razprodan.