Ni vedel kdo je

Mladi policist ni prepoznal Justina Timberlakea

U.C.
19. 6. 2024, 12.45
Posodobljeno: 19. 6. 2024, 12.58
Deli članek:

Na plan so pricurljale nove pikantne podrobnosti o aretaciji svetovno znanega zvezdnika Justina Timberlakea, ki so ga v New Yourški četrti bogatih in slavnih vklenili zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Profimedia
Nadzorna kamera je posnela vijuganje pevčevega avta.

Policist, ki je aretiral zvezdnika je bil tako mlad, da ni spoznal slavnega pevca. Policistu se ni sanjalo o tem, kdo je 43-letni pevec in ni spoznal niti njegovega imena. Nič ni vedel tudi o pevčevi turneji The Forget Tomorrow World Tour.  Page Six je objavil, da je Justin tiho rekel: "To bo uničilo turnejo," na kar je policist odgovoril: "Kakšno turnejo?" Justin je odgovoril: "Svetovno turnejo." Pevec je zaslovel kot vodilni član fantovske zasedbe N-Sync v 90. let prejšnjega stoletja in takrat se policist najbrž ni niti še rodil. Timberlake je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja uspel tudi s solo kariero, o čemer se policist ni vedel ničesar.

Profimedia
Justin Timberlake zapušča policijsko postajo.

V sodnih dokumentih je bil njegov poklic naveden kot "poklicni" in je pisalo, da je "samozaposlen". Iz dokumenta je razviden še zapis: "Njegove oči so bile krvave in steklene, iz njegovega zadaha je izhajal močan vonj po alkoholni pijači, ni bil sposoben razdeliti pozornosti, imel je upočasnjen govor, bil je negotov in je slabo opravil vse standardizirane terenske teste treznosti."

Po kratki obravnavi, v kateri so mu v New Yorku za eno leto prepovedali vožnjo, so ga izpustili brez varščine, s sodišča pa je prišel z bejzbolsko kapo. Namenil se je na priprave za dva nastopa v Chickagu v tem tednu.