Radio 1

Pripravnica Lara v Denis Avdić Showu odhaja na Triglav

B.M.
17. 6. 2024, 15.15
Deli članek:

Že skoraj leto dni se v Denis Avdić Showu poleg Jane Morelj, Mihe Deželaka in Denisa Avdića prebuja tudi mlada, komaj 23-letna Lara Tošić, ki jo poslušalci Radia 1 že dobro poznajo kot pripravnico Laro.

Radio 1
Pripravnica Lara odhaja na Triglav.

Lara je v prvih tednih svojega dela na radiu razkrila tudi svojo življenjsko bucket listo. Torej seznam stvari, ki si jih želi doživeti vsaj enkrat v življenju. Na tem seznamu se je znašlo veliko malih in malo večjih zalogajev. Od obiska New Yorka do skoka s padalom.

In ko je Lara po nekaj mesecih dela na radiu Denisa Avdića vprašala, kdaj jo bo nehal klicati pripravnica, je bil Denisov odgovor povsem jasen. To se bo zgodilo, ko izpolni vse stvari, ki so na bucket listu.

Lari ni preostalo drugega, kot, da se loti projekta do projekta. Obiskala je že New York, nastopila v video spotu, skočila s padalom, se peljala s helikopterjem, ...  Pred njo je še nekaj zahtevnih izzivov, med drugim tudi pohod na Triglav, ki jo kmalu čaka.

Za pripravo, nasvete, priporočila, spremstvo in varnost na poti bo poskrbel gorski vodnik Planinske zveze Slovenije Miha Habjan, ki bo Laro pospremil na Triglav, da bo pot v gore varnejša in premišljena.

"Super je, da bom imela tako izkušenega spremljevalca na poti, veselim se. Zadnje mesece sem bila pridna s pripravami, s fantom Petrom sva hodila v hribe, poleg tega pa redno hodim v fitnes, kjer delam na kondiciji in moči. To bo zagotovo še ena zelo zanimiva dogodivščina," je navdušeno dejala Lara.

Na pot se bosta odpravila v sredo, za energijo in moč bo poskrbel Delamaris, ki jo bo opremil s slastnimi ribjimi solatami. Ribe za v hribe so priročne in enostavne za shranjevanje, saj jih samo spakiramo v nahrbtnik, embalažo pa odnesemo v dolino in jo recikliramo. Lara je torej polno opremljena in pripravljena, da osvoji najvišjo goro v Sloveniji in je tako še eno stopničko bližje polnopravnemu članstvu v Denis Avdić Showu.