Redkost

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam, ker ima vsak svojo vagino"

D.K.
18. 3. 2024, 17.56
Posodobljeno: 18. 3. 2024, 18.04
Deli članek:

Mlada manekenka, ki je tudi znana uporabnica portala OnlyFans, ima dva fanta, ki pa ju, kot pravi, ne vara.

Profimedia
"Ne varam, ker ima vsak svojo vagino"

Annie Charlotte, 25-letna manekenka iz Surreyja, ki ima znano dideličino maternico, ima tudi dva fanta in trdi, da nobenega od njiju ne vara, ker vsak 'uporablja' samo eno vagino.

Da ima didelično ali "dvojno" maternico (uterus didelphys), je izvedela v najstniških letih ob obisku ginekologa, ko je šla na namestitev kontracepcijske spirale. Gre za redko prirojeno stanje – ženska se rodi z dvema maternicama, dvema vratovoma in včasih dvema vaginama. Zanjo to tudi pomeni, da bi lahko spočela dva otroka z dvema različnima moškima hkrati. Ima tudi dve menstruaciji, ki ju, kot pravi, popolnoma obvladuje.

Profimedia
Annie pravi, da že nekaj mesecev hodi z dvema moškima, a nobenemu ni treba vedeti

Uporabnica portala OnlyFans je pred tem polnila naslovnice, ko je izjavila, da ima njen, zdaj že bivši fant, eno vagino, medtem ko je drugo obdržala za njene oboževalce.

S fantom se je sicer razšla, vendar je že spoznala dva nova moška. Čeprav njena partnerja ne vesta drug za drugega, Annie trdi, da ne vara, saj imata vsak svojo vagino. "Lani sem spoznala svojega prvega fanta in potem sem nekako uživala v tem, dokler se ni izjalovilo, potem pa sem začela hoditi z dvema novima moškima, vendar ne seksam z obema na isti dan – zdi se mi, da je to pošteno do njiju".