Teorij vse več

Kate Middleton se bo oglasila glede svojega zdravstvenega stanja, a šele čez mesec dni

S.Č.
18. 3. 2024, 11.15
Posodobljeno: 20. 3. 2024, 15.34
Deli članek:

Britanski mediji poročajo, da je Kate Middleton načrtovala, da javno pojasni glede svojega zdravstvenega stanja in zavrže neštete teorije, vendar naj bi to storila šele čez mesec dni.

Težave, ki trenutno pestijo britansko kraljevo družino, vzbujajo skrbi med številnimi oboževalci, hkrati pa so postale plodna tla za širjenje govoric in teorij zarot. Po poročanju britanskih medijev sta princ William in vojvodinja Kate pretresena zaradi številnih ugibanj o njunem zakonu, ki so se pojavila na družbenih omrežjih. V luči teh dogodkov naj bi se Middletonova odločila, da bo javnosti pojasnila podrobnosti svojega zdravstvenega stanja, vendar šele čez nekaj tednov.

Profimedia
Princ William in Kate Middleton

Neutemeljenih teorij je vse več

Kate Middleton se ni pojavila na nobenem uradnem dogodku od svoje nedavne operacije trebuha, kar je sprožilo številna ugibanja in teorije zarot o njenem zdravstvenem stanju. Dodatno so se namreč povečale špekulacije potem, ko je prevzela odgovornost za urejanje družinske fotografije, objavljene ob britanskem materinskem dnevu. Mnogi so opazili tudi, da na fotografiji ne nosi svojega poročnega prstana, kar je sprožilo še več neutemeljenih teorij o njenem zakonu z Williamom. Kljub izzivom, s katerimi se trenutno sooča britanska kraljeva družina, javnost pričakuje, da bodo spoštovali tradicijo in objavili nove fotografije ob rojstnem dnevu otrok Williama in Kate. Naslednji je rojstni dan princa Louisa, ki bo 23. aprila, kar bi lahko bila priložnost, da se kraljeva družina izjasni tudi o Kateinem zdravju.

Oba odprta za interakcijo z javnostjo

"Kate in William sta odprta, ko gre za interakcijo z državljani. Kate bo jasno spregovorila o svojem zdravstvenem stanju, ko se bo počutila pripravljeno. To bo njena odločitev, nihče ne bo pritiskal nanjo," je za The Sunday Times povedal eden od njenih bližnjih prijateljev.