Nepričakovano

Po 20 letih se ločuje ta par

S.Č.
18. 3. 2024, 10.39
Posodobljeno: 18. 3. 2024, 11.48
Deli članek:

Po dvajsetih letih zakona se ločuje eden najlepših parov na slovenski medijski sceni, televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih ter njegova soproga Lara Romih. Odločitev za ločitev je bila premišljena, saj sta se odločila, da vsak stopi na svojo pot.

Mediaspeed
Boštjan in Lara Romih

Boštjan in Lara Romih sta se drug drugemu zavezala leta 2004, pred tem pa sta bila par že štiri leta. Njun zakon je dodatno obrodil sadove ob treh čudovitih otrocih - dveh hčerk, Rose in Lile ter sina Dana.

"Res je, z Laro se ločujeva. Kljub temu ohranjava dober odnos in medsebojno spoštovanje. Vežejo naju trije čudoviti otroci in ogromno lepih spominov," je za revijo Suzy potrdil Romih. Ob tem pa je poudaril, "Ker gre za veliko in bolečo preizkušnjo za vse nas, prosiva za razumevanje in diskretnost. Več podrobnosti ne želiva deliti z javnostjo."

Že pred leti govoril o svojem zakonu

Romih je že nekaj let nazaj spregovoril o svojem pogledu na zakon, ko je vodil priljubljeno oddajo Popolna poroka. "Oddaje Popolna poroka se veselim, ker bomo po vsej Sloveniji širili ljubezen, zaljubljenost, predanost in medsebojno povezanost. Ljubezen je najmočnejša sila našega planeta in romantično čustvo, ki ga je treba praznovati. Poroka je zagotovo najlepše praznovanje, ki si ga zaljubljenca lahko želita. Nepozaben dogodek, ki nas zaznamuje in ostane v najlepšem spominu. Vsak par si želi, da je njuna poroka nekaj posebnega. V naši oddaji bosta imela čudovito priložnost, da njune besede predanosti ostanejo v najlepšem spominu za vekomaj," je takrat povedal Romih za 24ur.com. Prav zaradi teh besed, je bil marsikdo ob njuni novici o ločitvi še toliko bolj presenečen.