Cara ostala brez vsega

Požar uničil hišo slavne manekenke

S.Č.
18. 3. 2024, 12.46
Posodobljeno: 18. 3. 2024, 14.25
Deli članek:

V Los Angelesu je popolnoma zgorela vila Care Delevingne.

Profimedia
Cara Delevigne ostala brez hiše.

Po poročanju njenega očeta Charlesa je požar, ki je uničil praktično celotno hišo, izbruhnil zaradi padca nečesa na daljnovod, ki je nato sprožil požar. Kljub hitremu posredovanju kar 94 gasilcev, so plameni zajeli velik del vile, vredne približno 6,5 milijona evrov.

Po poročanju tujih medijev, je 31-letna zvezdnica Cara Delevigne v času požara bivala v Londonu, kjer so bili tudi njeni starši. Kljub temu da ni bilo smrtnih žrtev, je škoda nepopisna, saj je požar uničil vse, kar je Care imela doma. Še posebej srhljivo je bilo, da so se gasilci izjemno hitro odzvali in celo rešili igralkini mački iz goreče hiše.

Čeprav je tragedija pretresla zvezdnico in njeno družino, so poročila gasilskih enot potrdila, da ni znakov, ki bi kazali na kriminalno dejavnost ter da je bil požar le posledica nesrečnega naključja. Kljub veliki škodi in uničenju doma, se je Cara Delevingne zahvalila vsem, ki so kakorkoli pomagali pri reševanju situacije, preko družbenega omrežja Instagram. "Moje srce je zlomljeno. Ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. Življenje se ti lahko obrne v trenutku. Cenite, kar imate," je zapisala v instagram zgodbi, obenem pa delila tudi fotografije svojih mačk, ki so jih gasilci rešili iz goreče hiše.