Neprepoznaven

Se še spomnite serije Sedma nebesa? Takšen je danes Simon Camden

S.Č.
18. 3. 2024, 13.55
Posodobljeno: 18. 3. 2024, 13.56
Deli članek:

David Gallagher, igralec, ki je zaslovel kot Simon Camden v priljubljeni televizijski seriji Sedma nebesa (7th Heaven), je presenetil oboževalce na dogodku 90s Con s svojim neprepoznavnim videzom, ki vključuje gladko obrito glavo in košato brado.

Instagram
David Gallagher danes

Na srečanju igralcev serije "Sedma nebesa" na dogodku 90s Con, ki je potekal pretekli vikend, je 39-letni David Gallagher pokazal svoj nov videz, ki je daleč od tistega, kar so ga oboževalci navajeni iz dni mladega Simona Camdena. Obkrožen s svojimi nekdanjimi soigralci, med katerimi so Beverly Mitchell, Catherine Hicks, Barry Watson in Mackenzie Rosman, je Gallagher razkril, da se je od igralstva odmaknil in se posvetil vlogi očeta svoji šestletni hčerki.

S serijo je pridobil široko prepoznavnost

Gallagher se je prvič pojavil na televizijskem zaslonu v filmu Look Who's Talking Now ob Johnu Travolti in Kirstie Alley, predenj je dobil vlogo srednjega sina s katero je pridobil široko prepoznavnost in priljubljenost med občinstvom. Čeprav so se na spletu pojavile govorice o možnosti ponovnega snemanje serije Sedma nebesa, je ostalo nejasno, ali se bo res zgodilo. Kljub temu je Beverly Mitchell na TikToku objavila video, ki kaže, da se je večina nekdanjih igralcev pozitivno odzvala na možnost ponovnega srečanja.

Mnogi bi si ponovnega snemanja zelo želeli

Medtem ko so oboževalci navdušeni nad morebitnim ponovnim sodelovanjem svojih najljubših likov iz serije, je malo verjetno, da bi se nekdanji igralec Stephen Collins, ki je igral očeta Erica Camdena, pridružil. Svojo kariero je namreč končal po obtožbah o spolni zlorabi mladoletnic.

Profimedia
Priljubljena serija Seven Haven