Po 70 dneh

Foto: Kate Middleton prvič po operaciji opazili v javnosti

D.K.
5. 3. 2024, 08.50
Posodobljeno: 5. 3. 2024, 08.55
Deli članek:

Po več kot dveh mesecih so v javnosti prvič po abdominalni operaciji, ki jo je prestala 17. januarja, opazili valižansko princeso Kate Middleton.

Profimedia
Kate Middleton prvič po operaciji videli v javnosti

Kate so v ponedeljek opazili prvič po decembru, ko je na božični dan skupaj s svojo družino sodelovala na tradicionalni božični maši na kraljevem posestvu Sandringham. Po tem dogodku je ni bilo na spregled do včeraj, ko so jo fotografi ujeli med vožnjo. 

Na fotografijah, ki jih je pridobil The Post, je 42-letna valižanska princesa sedela na sovoznikovem sedežu audija, ki ga je v bližini gradu Windsor vozila njena mama Carole Middleton.

Spomnimo, Kensingtonska palača je 17. januarja sporočila, da je princesa prestala abdominalno operacijo. Znano je le, da ne gre za rakavo obolenje, poseg pa je bil načrtovan vnaprej. Glede na to, da je v bolnišnici preživela dlje časa, nato pa bo še več mesecev okrevala, naj bi šlo za dokaj resno stanje. K opravljanju dolžnosti naj bi se vrnila po veliki noči.

Več tednov po operaciji ni bilo znanega nič novega o njenem stanju. Ko pa so s v zadnjih dneh v javnosti pojavila številna ugibanja in špekulacije, kaj se s princeso dogaja, so se v Kensingtonski palači ponovno oglasili z izjavo, da bodo nove informacije delili, ko bo kaj zares pomembnega.