Pokal Vitranc in Največji slovenski Après ski

Pred vrati nepozaben vrhunec zime

P.R.
4. 3. 2024, 22.04
Posodobljeno: 4. 3. 2024, 22.06
Deli članek:

Pokal Vitranc v Kranjski Gori predstavlja eno izmed največjih, najbolje organiziranih in najbolj obiskanih tradicionalnih mednarodnih športnih prireditev v Sloveniji.

Vitranc, Največji slovenski Apres ski

Potem ko je snežna kontrola Mednarodne smučarske zveze FIS pretekli četrtek izvedbi tekmovanja na strmini v Podkorenu prižgala zeleno luč, bodo navijači dočakali že 63. izvedbo tega dogodka. Med dvodnevno prireditvijo bodo v Kranjski Gori navduševali najboljši svetovni alpski smučarji v dveh tehničnih disciplinah. V soboto, 9. marca, v veleslalomu in v nedeljo, 10. marca, v slalomu. Poleg vrhunskih športnih predstav bodo obiskovalci lahko uživali tudi ob odlični glasbi. V soboto jih bo med obema tekoma zabaval Ansambel Saša Avsenika. Medtem ko bo v nedeljo pod strmino v Podkorenu vzdušje dvigoval vedno energični Vili Resnik.

Sviglo Production
Aktualovci so pripravljeni na smučarski praznik v Kranjski Gori.

Jure Klobčar
Veseljaki bodo skupaj z Orkestrom harmonikarjev Glasbene šole Bučar poskrbeli za povorko v središču Kranjske Gore.

Jure Klobčar
Klemen Bunderla in legendarni smučar Bojan Križaj se že veselita dogajanja ta vikend.

Jure Klobčar
Štefan Hadalin bo na Pokalu Vitranc po desetih letih zaključil svojo športno pot.

Vstopnice za Pokal Vitranc so na voljo na spletni strani pokal-vitranc.com, na Petrolovih prodajnih mestih ter na Eventimovi spletni strani eventim.si.

V SOBOTO APRÈS SKI, KOT GA V SLOVENIJI ŠE NI BILO!

Največji slovenski Après ski se bo odvil po sobotni veleslalomski tekmi, 9. marca, na prireditveni ploščadi pred Hotelom Kompas. Ob 16.30 ga bo odprla povorka s številčnim Orkestrom harmonikarjev Glasbene šole Bučar in Veseljaki, ki bo zabavala obiskovalce po središču Kranjske Gore. Dogajanje na osrednjem odru se bo začelo ob 17. uri, ko bo najmlajše razveselila predstava Po Sloveniji s popotnikom Jakom. Na oder bodo nato stopili razposajeni Čuki s Pancer tancem in zabavni Boštjan Konečnik z zimsko himno Smučat je zakon, ki bodo pripravili teren za podelitev pokalov najboljšim, na sporedu ob 18.45. Sledil bo žreb startnih številk 15 najboljših slalomistov na svetu, športni navdušenci pa bodo spomine na nepozaben dogodek lahko ovekovečili tudi s fotografijami z najljubšimi smučarskimi zvezdniki.

Šviglo production
Dean Windisch bo z Aktualovo Galamo in Deejay Timom največjemu slovenskemu Après ski dogodku dodal piko na i.

Šviglo production
V soboto, 9. marca, ne zamudite največje slovenske Après ski zabave.

Vstop na Največji slovenski Après ski bo prost, saj bo večerna zabava z več kot 15 glasbenimi izvajalci potekala BREZ VSTOPNINE.

Nato pa sledi zabava vseh zabav - največji Après ski v zgodovini Slovenije. Poleg Klemna Bunderle, Deana Windischa, Nine Cestnik Pavlič in drugih voditeljev Aktuala ter Veseljaka bodo na odru zbrano množico zabavali še Aktualova Galama, Petkova pumpa in Deejay Time, pa Natalija Verboten, Dejan Dogaja, skupina Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in mnogi drugi. 

Sedaj veste, kam se odpraviti prihodnji vikend. Se vidimo 9. in 10. marca v Kranjski Gori!

Sviglo Production
Med obema tekoma sobotnega veleslaloma bodo za glasbeno zabavo skrbeli člani Ansambla Saša Avsenika, v nedeljo pa bo na oder stopil Vili Resnik.

Sviglo Production
Aktualko je izkoristil priložnost za fotografiranje z Bojanom Križajem.